- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Annak mi lehet az oka, hogy 3 hete csináltam egy WP honlapot, és a google még mindig nem adja ki az első és egyben összes 12 találati oldalon? A robot bejárás nincs tiltva a Beállítási lapon. Lehet, hogy köze van ahhoz, hogy ezen a domain-en egy olyan Publisher-ben készített honlap volt, ahol minden egyes oldal egy nagy png-ből és az azt megívó htm file-okból állt?
-
spiritex
veterán
Tudnátok segíteni a Google Tag assistant 3 hibakódjának megszüntetésében?
Megkaptam az ügyfél Google Analytics kódját, betettem a WP oldal Header részébe az Insert Headers and Footers pluginnal, A Chrome Google Tag Assistant bővítmény szerint működik is, de kapok 3 hibakódot, amikket nem tudok mit kezdeni.
Nem tudjátok esetleg, hogy mi okozza ezeket és mit lehetne tenni, hogy eltűnjenek, vagy nem nagy gond és maradhat így is?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Mivel egyáltalán nem értek ehhez a FB pixelhez, nem tudod, hogy mi a különbség az általad javasolt sok beállítási lehetőséggel rendelkező plugin használata, működése, eredménye és a között, hogy a FB pixel kódot beteszem az insert-headers-and-footers plugin headers részébe, ami ugye semmilyen opcióval nem rendelkezik, csak simán beteszi a kódot a html-be?
-
spiritex
veterán
Tudnátok segíteni, hogy mi az a Facebook képpont és hogy tudom üzembe helyezni egy WP oldalon?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Segítséget szeretnék kérni.
Megcsináltam egy WP honlapot, tettem bele egy tanfolyamra való jelentkezésre egy Contact Form 7 űrlapot, ami ugye simán e-mail küldi el a jelentkezők adatait, de most azt kéri a megrendelő, hogy rakjak be egy direkt programozóval elkészíttetett php űrlapot, ami egy másik php file-ba kigyűjti az adatokat és onnan le lehet őket kérni. Ezt be tudom építeni a WP-be?Vagy esetleg a Contact Form 7-nek (vagy másik plugin-nek) nincs ilyen "kigyűjtős" opciója?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Tudnátok segíteni abban, hogy mit kéne hozzáadnom ennél a weboldalnál a CSS-hez (mert a sablon sajnos nem teszi lehetővé az állítást), hogy a wrapper keskenyebb legyen 200 pixellel? Mert ha vizsgálgatom firebug-gal, akkor csak részenként tudom csökkenteni az egyes blokkokat, és akkor sem kerül középre, és a szöveg sem igazodik hozzá.
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Sziasztok! Azt meg lehet oldani, hogy ne a public_html alatt legyen a domain főkönyvtára és ne ide telepítse magát a WP, hanem egy külső könyvárba?
-
spiritex
veterán
Meg tudnátok mondani, hogy ez milyen sablon? Mert hiába nézem firebug-gal, csak wp-content mappát találok, themes-t nem. Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Ez az SMThemes egyébként régi motoros a sablongyártás terén és megbízható, jól menedzselhető sablonokat készít? Nekem az ő nevük eddig valahogy kimaradt... 1-2 kimondottan tetszik, ráadásul ingyenes! Mondjuk a felépítése majdnem mindnek ugyanolyan, és valamiért nem működnek a Home, End gombok a Demo oldalakon.
-
spiritex
veterán
A Loco-t aktiválod, megnézed az oldal milyen komponenseihez vannak fordítások, felül a wordpress motorhoz vagy alul az egyes plugin-ekhez, kiválasztod mit szeretnél fordítani, kiírja mely nyelvekhez van már fordítás, belemész, szerkeszted (tehát a táblázatból kiválasztod az eredeti nyelv egyes kifejezéseit és alulra odaírod magyarul) és Save-el elmented a PO, MO file-okat, és kész. Ha nincs olyan nyelv, amilyet szeretnél, hozzá kell adni, és 0-ról elkezdeni fordítani, de általában a plugin-ek oldalán írja, hogy mely nyelvekhez vannak és milyen %-os készültségű nyelvi file-ok, de ha belemész a wp_content-en belül az adott plugin (vagy kijebb a wp motor szintén) languages mappájába, ott láthatod is őket.
-
spiritex
veterán
Egy WP oldal (pl. oldal.hu) több nyelvre fordítását meg tudom úgy is csinálni többnyelvű plugin helyett, hogy csinálok két al-domain-t, pl. eng.oldal.hu és ger.oldal.hu és mind a kettőre átmigrálom (természetesen domain cserékkel: oldal.hu -> eng.oldal.hu ill. oldal.hu -> ger.oldal.hu) a teljes tartalmat és teljesen külön kezelem őket, olyan menüpontokat, oldalakat, bejegyzéseket fordítok le, hagyok meg, amiket csak szeretnék, a menübe (vagy bárhova) pedig teszek egy ENG és egy GER gombot, amik az al-domain-ekre mutatnak? Jól gondolom?
-
spiritex
veterán
Hello!
Az akeeba backup cikkel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Hogyha csinálok egy olyan Profil-t, ami csak az SQL adatbázist menti, akkor mi a folyamata az adatbázis átvitelének másik szerverre vagy visszaállításának ugyanazon a szerveren?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Valaki meg tudná mondani, hogy ez milyen űrlap? Mert a Contact7 az nem így néz ki, és nincs is benne ennyi lehetőség. Köszi!
-
spiritex
veterán
Sziasztok újfent!
Olyan plugint keresek (akár fizetőset is), amiben ki lehet rakni több féle feliratkozós űrlapot az oldalra, és mindegyik az előre beállított csoportba sorolja a jelentkezőket, és minden csoportnak más-más automatikus üzenetet küld ki. Kipróbáltam az Email Subscribers and Newsletters-t, az majdnem teljesen jó, de sajnos csak 1 féle automatikus üzenetet tud elküldeni az összes csoportnak (kézzel lehet küldeni eltérő e-mail-eket a különféle csoportoknak, de nem automatikusan). Előre is köszi! -
spiritex
veterán
A domain alatt egy fő domain van és több aldomain (ezek az aldomain-ek egy-egy ügyfél éles weboldalának tesztelésére ill. éles módosítása előtti nem éles módosítgatására, próbálgatására vannak, itt mutatom meg nekik, hogy így fog kinézni valami vagy így fog működni egy-egy plugin), mindegyiken egy-egy WP oldal, és a próba e-mailt az egyik ilyen aldomain-en levő WP alól küldtem, de élesben a hírlevelet majd az ügyfél szintén TP-os saját domain-je alól fogjuk küldeni, ahol viszont a fő domain-en egy joomla oldal van, és sok add-on domain, amelyiken mind egy-egy WP oldal. Van egy hozzáadott domain is nálam, de azon jelenleg nincs semmi.
-
-
spiritex
veterán
Oh...
és ez elég tutira? Csak mert rákaptam az Akeeba-ra és amióta a cikket írtad a saját domain-em aldomain-jén fejlesztek először, amit majd a végén pakolok át a végleges domain végleges tárhelye alá. Attól félek, nehogy a google beindexelje az én aldomain-es címeimet és a keresőknek azokat is kiadja a jövőben...
-
spiritex
veterán
Csinálok egy oldalt, de azt szeretném, hogy ne találják meg a robotok. Tudom, hogy valamit be kéne írni a robots.txt-be, de két gondom is van: 1. nem találom sehol ezt a file-t a WP struktúrában, és 2. nem tudom mit kéne és hova beleírni. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Köszönöm a véleményeitek és tapasztalataitok megosztását!
-
spiritex
veterán
Szerintetek az mennyire jó megoldás, hogy előfizetek egy nagyobb tárhelyre (a jelenlegi saját weboldalamnak igényelt helyett), és ha jön egy WP munka, akkor az én tárhelyemre teszem fel addon (hozzáadott domain-ként) az oldalát és kérek valemennyi pénzt a tárhelyért 1 évre?
Ez létező és működőképes gyakorlat? -
spiritex
veterán
válasz
lupus_l #3143 üzenetére
Mit lehet csinálni akkor, ha az előző (joomla) oldal készítője nem akarja megadni sem az ftp, sem a cpanel elérést? De még azt sem akarja megmondani, hogy melyik tárhelyen van az előző oldal.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy át lehessen irányítani a régi oldalt az új WP oldal tárhelyére és a google helyezés is megmaradjon?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
lupus_l #3143 üzenetére
A régi joomla oldal jelenleg is üzemel, és a tartalmát napról-napra másolom a saját weboldalam egyik aldomain-je alá, ahol a WP oldalt fejlesztem.
Az a tervem, hogy amikor majd elkészülök, lementem az egészet Akeeba Backup-pal, és áttelepítem a domain jelenlegi tárhelyére egy másik könyvtárba, mint ahol most a joomla van, vagy pedig egy másik tárhelyszolgáltató tárhelyére, a domain-t pedig ide irányítom. Így nem kell a .htaccess-el játszani, nem? -
spiritex
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy weboldal Google helyezése a domain-re vonatkozik, ugye? Tehát ha lecserélem az illető joomla oldalát egy WP oldalra úgy hogy másik tárhelyre irányítom a domain-t, akkor nem veszíti el a jelenlegi helyezését és pontjait?
-
-
spiritex
veterán
Szia!
Köszi ismét a profi cikket: WPSZAKI.
Kipróbáltam, és szépen működött a költöztetés a végére, de kellett egy pici módosítást eszközölnöm a cikkhez képest, leírom, hátha bele szeretnéd írni.Mivel az adatbázis helyreállítás folyamatosan SQL Error #1071 -es hibát dobott bármit csináltam, kicsit utánanéztem a dolognak (pl. [link]), és kiderült, hogy az adatbázis kódolásával voltak gondok.
Ugye alapból pipa van az "Allow UTF8MB4 auto-detection" előtt, a fölötte levő 2 előtt pedig nem. Belenéztem a forrás oldal wp-config.php file-jába, ahol ez a sor szerepelt:
/** Database Charset to use in creating database tables. */
define('DB_CHARSET', 'utf8');Ezért kikapcsoltam az alsó opciót, a fölötte lévő kettőt pedig be, és azonnal sikerült az adatbázis helyreállítása.
Viszont van egy kis gondom a Chrome-mal. Mindenhol (Firefox, tablet, okosteló) szépen megjelenik az új oldal, de a Chrome valamiért azonnal átirányít a régire. Nem szeretnék cookie-kat üríteni, mert sok minden ott tárolódik, ami kell. Van valami megoldás erre a cookie törlésen kívül?
Köszi! -
spiritex
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy megrendelő akinek van egy 800 főt számláló e-mail listája, amit anno valami külső hírlevél rendszerrel használt, azt be tehetem neki WP alá, és nyugodtan használhatja egy hírlevél pluginnel? Nem túl sok az a 800 e-mail kiküldés egyszerre, nincs erre valami korlátozás vagy megkötés akár tárhely szolgáltatói, akár netszolgáltatói részről?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Hello!
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor (pl. Tárhelyparknál) feltelepítem a WP-t és telepítés közben megadom, hogy milyen gyakran szeretnék biztonsági mentést az oldalról, az a szerver (szolgáltató) oldali mentés mire elég? Kiváltja-e a BackWPuP-ot? Egyáltalán mi az ami ilyenkor mentésre kerül? Csak az adatbázis vagy minden kép, sablon beállítás, stb.? Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Zenét hogy lehet WP oldal alá tenni? Van rá valami plugin, amit tudtok ajánlani?
Köszi! -
spiritex
veterán
Tudna valaki segíteni, hogy a weboldalon felül látható flash animációt hogyan kell megcsinálni Rev. Slider-rel?
A [képen] látható 3 slider típus közül melyiket kell választani és azon belül melyik fajta tudja ezt a lassú és folyamatos mozgást, a slide-ok végén elsötétedik, majd indul egy új slide. Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
Biagio1980 #2973 üzenetére
Köszi szépen a választ!
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #2971 üzenetére
Nekem ez nagyon furcsa még mindig, szerintem WP bug, amit eddig nem vettem észre. Mert betettem a gombot a saját teszt oldalamba (média hozzáadása, kép kiválasztása, link és igazítás megadása), amin teljesen más téma van, és az összes igazítás jól működik, kivéve a középre igazítást. Minden esetben csak a gomb felülete aktív, de középre igazításnál aktív az egész sor a gomb magasságában...
-
spiritex
veterán
válasz
Fecogame #2968 üzenetére
Köszi, de sajnos eredetileg úgy volt, és az sem volt jó. A mostani állapot már a javítási próbálkozásaim egyik stádiuma. Amúgy nem ismerem a sablont, a honlapot sem én csináltam (csak az új árajnálatkérőt és a rá mutató gombokat), tele is vannak felesleges html-szeméttel az oldalak, lehet, hogy ott van valami gond. Estére visszarakom a kép méreteit.
-
spiritex
veterán
Miért van az, hogy csinálok egy 135x35 pixeles png gombot, linket rendelek hozzá, beteszem egy bejegyzésbe középre igazítva, és az egész sorra megjelenik a kéz ikon, tehát aktív az egész sor, nemcsak ha a gomb fölé viszem az egeret? Köszi előre is!
-
-
spiritex
veterán
Arra van valami plugin, ami azt vizsgálja, hogy egy adott WP linkre (Bejegyzésre) honnan érkeznek a látogatók? Tehát hogy mire kattintva jöttek oda? Azt szeretném nézni, hogy pl. egy FB oldalra kirakott post-ról hányan érkeztek az adott oldalra?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
Fecogame #2927 üzenetére
Sajnos csak ennyit ír:
"Can't get nameservers at parent server!I only check domains not subdomains!"
A másik hozzáadott domain-eknél (amik működnek) megjelenik egy nagy táblázat, amikben van egy ilyen felkiáltójeles sor mindkettőnél:
"SOA EXPIRE Your SOA EXPIRE number is: 2592000. That is NOT OK"
-
spiritex
veterán
Tudnátok segíteni abban, hogy egy tárhelyen (tárhelypark) lévő fő domain és a hozzáadott domain-ek közül 1 miért nem elérhető 3 napja? A másik két hozzáadott domain fut szépen.
A fő domain weboldalát nem én csináltam (az joomla-ban van), de a másik 3 hozzáadott domain-en általam készített WP oldalak futnak, vagyis most csak kettő.
Ezt írja ki a böngésző a fő domain, és az 1 hozzáadott domain esetében:xy.hu szerverének DNS-címe nem található.
Leellenőriztem a tárhelypark oldalán a szerverek működését, elérhetőségét, és mindegyik fut gond nélkül.
FTP-n keresztül elérem az általam készített és nem működő WP-s oldal könyvtárait, és látszólag minden file a helyén.
Mi lehet a gond?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
"Így van, ahogy írod. Minden bejegyzés, oldal, beállítás és adat az adatbázisban tárolódik,"
Akkor ezek szerint az összes weboldal esetén, amiket csináltam, elég 1x megcsinálni BackWPuP-pal a TELJES mentést, és utána, egészen addig amíg nem változtatok a Custom CSS-en, a plugin-ek és a WP verzióján, elég CSAK az adatbázist menteni ahhoz, hogy a Bejegyzések és Oldalak biztonságban legyenek? Köszi előre is!
-
spiritex
veterán
Köszi a válaszokat!
Igen, arra szerettem volna rákérdezni, hogy biztonsági szempontból nem rossz megoldás-e.A pontos helyzet pedig úgy volt, hogy volt egy fő x.hu domain, aminek a html file-jai a public_html-en belüli xxx könyvtárban voltak (/home/x/public_html/xxx), meg volt egy x.com add-on domain, ami biztonsági célt szolgált, és a korábbi admin csinált neki egy yyy könyvtárat a public_html-en belül és mindig átmásolta oda az összes file-t az xxx könyvtárból. Mindkét domain tehát egyszerre élt és a saját könyvtárából futott...
Én annyit csináltam, hogy az x.com add-on domain-nek csináltam egy külső aaa nevű könyvtárat, a /home/x alá (tehát a public_html-en kívülre), így lett egy /home/x/aaa, ezt hozzárendeltem cpanel-ben az x.com-hoz a régi /home/x/public_html/yyy könyvtár helyett és ide telepítettem a WP-t, a fő domain-t pedig cpanel-ben átirányítottam (Permanent 301-es móddal) az add-on domain címére. Ez így mennyire jó vagy gáz megoldás? (Azért csináltam így, hogy a fő domain-nek megmaradjon a html file-szerkezete és az átirányítás törlésével, bármikor vissza lehessen állni az eredeti html oldalra, ha a wp-t feltörnék, vagy bármi történne vele.)
-
spiritex
veterán
A WordPress biztonsági kalauz – Feltört oldalak helyreállítása cikkel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- "...a fertőzött oldal a public_html könyvtárban található fő domain, akkor szinte biztos, hogy az összes addon domain is fertőzött, mivel ezek gyökérkönyvtára mindig egy mappa, ami a public_html-en belül található."
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha egy munkánál úgy oldottam meg a sima HTML-alapú oldalról -> WP alapú weboldalra történő áttérést, hogy meghagytam a régi public_html könyvtárban levő file-okat, és a wordpress-t a public_html könyvtárral egy szinten levő (általam létrehozott) könyvtárba telepítettem, tehát nem a public_html-en belülre?
- a másik kérdésem pedig az, hogy a cikk további részében nem esik szó a bejegyzések és oldalak visszaállításáról, csak a wp-core, a plugin-ek, a téma, az uploads mappa, a wp-config.php és a .htaccess fájl visszállításáról? Ennek mi az oka? A bejegyzéseket és oldalakat nem kell külön visszaállítani, mert az adatbázisban vannak benne, ami a szerveren van?
Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Azt meg lehet szerintetek oldani, hogy a WP gyári galériájában, aminek tetszik az egyszerűsége és extra funkciókra sincs szükségem (ezért nem is szeretnék ezért külön gallery plugin-t feltenni), az álló képek bélyegképeit ne így állóban mutassa, ahogy a képen? Csúnya, hogy sok üres hely marad ilyenkor a fekvő képek alatt.
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Nagyon köszi a rávezetést, hogy ez egy olyan Demo slider, ami annyira korlátozott funkcionalitású, hogy 0 beállítási lehetősége van. Ezért felmentem ftp-vel a slider könyvtárába, lecserélem a régi képeket a megfelelő felbontású társaikra, és voilá, "job done!". Köszi szépen!
-
spiritex
veterán
Újabb probléma merült fel WP-es szárnypróbálgatásaim során.
Egy meglévő weboldalon kellene lecserélnem a front oldal sliderének képeit. A sablon a Puro féle Ultra. Ez elvileg tartalamaz egy Meta Slider nevezetű plugint, ami működik is az oldalon szemmel láthatólag. Azonban amikor belépek az admin felületre a megrendelő adminisztrátori jogokkal rendelkező loginjával, a bal oldalon sehol sem találom a Meta Slider plugint, mintha fel sem lenne telepítve. Azonban amikor az Oldalak között belenézek a főoldal oldalába, látszik, hogy használja a Meta Slider-t. Ez pedig az Ultra sablon beállításai között látható.
Elképzelhető, hogy az admin olyan korlátozott adminisztrátori jogokat adott a megrendelőnek, amivel nem látszik ez a plugin, hogy ne tudjon hozzáférni, hogy ne piszkálja el? Vagy csak én bénázok valamit? Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Ha a WPML nem működik egy sablon esetén, akkor van más lehetőség is a többnyelvűsítésre? Menük, Postok, Widget címek?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Újabb problémával fordulok hozzátok, és úgy, hogy már fél órája keresem a megoldást a neten, de nem találom. Egy magazinnak csinálok oldalt, ahol 4 szerző fog cikkeket, bejegyzéseket írni. Azért, hogy ne lehessen könnyen feltörni az oldalt csináltam mindegyiknek külön-külön egy xy azonosítót, amivel belép, majd utólag a becenévhez megadtam a nevüket, hogy az jelenjen meg a cikkek fölött. Arra számítottam, hogy így majd a megjelenő nevükkel próbálkozik bárki is feltörni az oldalt, holott ugye teljesen más a belépőjük. Igenám, de a nevükre víve a kurzort, alul gyönyörűen kiírja az azonosítójukat, amivel beléptek, és rá is lehet kattintani.
Kérdés: nem lehet megszüntetni azt, hogy a név a cikk fölött link legyen? A névnek szerepelnie kell, nem megoldás annak az eltüntetése. Tehát jó lenne, ha az a név, csak úgy ott lenne, és nem írna ki semmilyen információt alul, és rá sem lehetne kattintani. Van erre megoldás?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
Szerintetek miért lehet az, hogy a Contact Form 7 az egyik tárhelyszolgáltatón elküldi szépen a levelet, a másikon viszont kiírja, hogy valami hiba történt, próbáljam meg újra? Minden ugyanúgy van beállítva és ő maga sem érzékel beállítási hibát. Milyen gond lehet ott a szerverrel, mert olyat olvastam, hogy írni kell a szolgáltatónak, ha ilyen levélküldési hiba merülne fel?
-
spiritex
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy van két domain cím (x.hu és y.hu) ugyanazzal a gagyi tartalommal és kinézettel. Nekem az lenne a feladatom, hogy az egyik domain-re (mondjuk az y.hu-ra) építsek egy szebb és jobban használható wp oldalt.
Hogy tudom megoldani azt, hogy a fejlesztés idejére a látogatók elérjék a régi és gagyi x.hu-t, de az új y.hu-t (amit éppen fejlesztek) azt ne, vagy helyette az x.hu jöjjön be? Mert ha simán átirányítom az y.hu-t az x.hu-ra az nem jó, mert akkor én sem érem el, tehát nem tudom fejleszteni...
Előre is köszi a választ! -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Tudnátok segíteni, hogy miért kapom meg 1-2 havonta ugyanezt az értesítő e-mail-t a wordpress@xxxhonlapom.hu címről, detto ugyanezzel a tartalommal? Mellesleg a WP telepítésnél kikapcsoltam az automatikus frissítést...
"Üdvözlet! A http://xxxhonlapom.hu honlap automatikusan frissítésre került a WordPress 4.4.3, legfrissebb, verziójára.
A WordPress 4.4.3 kiadás újdonságaival kapcsolatban nézzük meg ezt a képernyőt:
http://xxxhonlapom.hu/wp-admin/about.phpMár elérhető a WordPress 4.5.2 verziója. A frissítés könnyű, és csak pár mozdulat:
http://xxxhonlapom.hu/wp-admin/update-core.php"Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
Próbáld ki ezeket:
Ha az adott file a szerveren van:
< a href = "file://///szerver-nev/konyvtar/file.txt">file< / a >Ha az adott file a C meghajtódon van:
< a href = "file://///localhost/c:/file.txt">file< / a >Ha pedig az adott file egy másik gépen van, amit pl. Bela-nak hívnak, és van rajta egy Bela_megosztas nevű megosztott konyvtár, akkor:
< a href = "file://///Bela/Bela_megosztas/file.txt">file< / a > -
spiritex
veterán
válasz
Flowtation #2432 üzenetére
Hello,
hogy hívják a jobb-felső sarokban levő widget-et, amiben a dátum és a névnap van, vagy gyárilag benne volt a Travelify sablon-ban? Köszi! -
spiritex
veterán
Köszi szépen! Elolvastam a leírásodat is erről, de megnéztem, és a tárhelypark alapjáraton ezt a 301-es átirányítást végzi el a cpanel-en keresztül, úgyhogy most azt fogom használni
Nagyon köszönöm a wpszaki-n a "költöztetős" cikkedet is, mert pontról pontra követve a lépéseket, tökéletes lett a migrálás más domain alá! -
spiritex
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat!
Most egy olyan kérdés merült fel, hogy az egyik ügyfél a meglévő oldalát át szeretné másolni egy új domain-re, hogy azon a címen is elérhető legyen. Tehát ugyanaz a tartalom két domain-en. De hallottam valami olyasmit, hogy a Google ezt nem nagyon szereti. Ez mit jelent, ha egyáltalán igaz? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest