- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
no, arra jutottam hogy a Hummingbird miatt nem frissült a stílus. Le is tötöltem. Az Allinone SEO meg extrém módon lassította az oldalt, ezért volt 6-8mp mire egyáltalán bármit betöltött. Feltettem inkább a Google xml sitemap generatort. A google sitekit is... röhej, Nem is egyezik a találati szám az analytic oldallal, meg egy másik statisztikával sem.
Annak ellenére, hogy elvileg már hetek óta rendben van a sitemap, meg seo, szinte semmi forgalom nem jön a google-től. Baromi jól működött az Allinone
Tényleg írni kellett volna egy saját cms-t, ezek a témák tele vannak szeméttel. Gondolom ha frissül legközelebb, akkor megint írhatom át a css fájlt. Most végre csak 2mp mire megjeleníti a tartalmat.
Ez így tuti nem fogja kitermelni még a domain árát se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Macbook AIR M1 2020
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresek: PGA processzor "kiemelőt".
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest