Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Akadt egy kis problémám a "Post Status Notifications" plugin-el. Valamikor tavasszal még működött, aztán el is lett felejtve, majd most szóltak, hogy nem működik.
Nem is én konfiguráltam be, szóval a sötétben tapogatózok.
Vannak a "Szerkesztő" serek. Ezek megírják a post-ot, majd amikor kész, ráböknek a publikálás gombra. Ez nem teszi ki élesbe, csak elmenti piszkozatként, és a fenti plugin segítségével levelet küld a "Főszerkesztő" csoport tagjainak.
Na itt valahol elakadtam, mert nem igazán értem hogyan működik, mivel nincs se szerkesztő, se Főszerkesztő opció:
Plusz az sem túl bíztató, hogy többen is arra panaszkodnak, hogy már nem küld levelet.Hogyan bírhatnám újra működésre, vagy milyen hasonló pluginnal próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi