Hirdetés
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz
SpaceJam
üzenetére
Igen ahogy néztem a hibakódokat és a keresgettem a neten, mindehol az elavult PHP-t írták. Sajnos a web-server.hu-nál csak 7.3 a legmagasabb. Írtam a supportnak egy emailt, hogy megtudják e oldani a frissítést. Ha nem akkor elhozok tőlük mindent. Sybell és Elin közül melyik ajánlott jobban? Anno a web-server is elég jónak tűnt, de az évek folyamán valahogy leépültek sajnos...
Ha költözés lesz mennyire bonyolult a dolog. 2 WP honlap van jelenleg a tárhyelyemen, illetve 4 domain, meg egy jópár email cím... Ebből 3 domain amit használok (az egyikre szeretném most az új honlapot). 1 maradhat mert ha lejár úgysem hosszabítanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest