Hirdetés
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
leroyclub #7425 üzenetére
Hanyas PHP van beállítva alá? A 7.4 nagyon minimum, de a helyedben én már 8-ason kezdenék. Ezt elfelejtettem írni... Illetve áállítgattad a PHP configot, hogy több memóriát kaphasson a WP stb., ahogyan az Barna videójában van? Ha ezt netán nem láttad, akkor mindenképp sorban, mindegyiken menj át!
Minden más meg úgy működne normálisan, ahogyan az a videosorozatban van. Ha ezen felül akad probléma, az inkább a tárhely kérdésköre... Nem véletlen ajánlottam a Sybell-t, bár a cPanel-t nem szeretem. Az Elin.hu-s saját, vagy a DirectAdmin felületesek jobbak. De mint szolgáltató, nem árt, ha modern és megbízható. Ha pl. a Netmask.hu árainál is olcsóbban béreled a tárhelyed, akkor az már gyanús lehet, ennél olcsóbban nem kapsz semmi értelmeset (drágábban sem feltétlen, de olcsóbban semmiképp). Az is necc, ha PHP 8-at be sem tudsz állítani. Sejtésem szerint nem ártana váltanod, de hátha az első bekezdésből jön ki végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forrmell.enn
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Nintendo Switch 2
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest