Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz
SpaceJam #7424 üzenetére
Adatbázis létrehozás megvolt és hozzá is rendeltem az adott domainhez, viszont nem tudom mi lehet a probléma de egyfolytában kifagy a wp meg az oldal is. Ugye ahogy beirom az oldalam URL-jét bejön az alap wp sablon oldal, ilyenkor be is tudok lépni ha utána írom a wp-admin-t. Viszont nem igazán tudok semmit csinálni. Témát sem enged hozzáadni, meg ha átírok valamit akkor nem tudom "közzétenni" az oldalt mert csak karikázik. Ilyenkor már elérhetetlen lesz az oldalam is, nem tölt be csak szintén karikázik és egy idő után Server Error 500-as hibával leáll, de ahogy nézem ott már a másik domainemre mutat a címsorban, ahova eddig át volt irányítva (ezt az átirányítást kiszedtem már korábban). A szolgáltatói fiókomban a PHP verzió 7.3-ra van állítva, ennél csak kissebbek vannak. Lehet ez a probléma? Ja és ha frissitgetem akkor van hogy megjavul... utána ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Spórolós topik
- The Crew sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest