-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
Sziasztok! Azt javasolták, próbáljak ide írjak, hát ha tudtok segíteni.
Szóval van egy weblap, aminek a gazdája vagyok, és az elmúlt héten az a probléma jött elő, hogy elfogyott a havi sávszélesség a tárhelyen, amin van és elérhetetlen lett az oldal. Ezzel nem is lenne baj, mert a tárhelygazdát elértem, felemelte, de ma megint elfogyott, megint emeltük a sávszélt. Most, hogy jobban figyelem, azt vettem észre, hogy folyamatosan van a weblapon "szokatlan" forgalom. (szokatlan=károsnak tűnő)
Megnéztem a látogatottságot CPanelen, két IP tartományból jön a forgalom, mindenféle a weblapon nem levő ***.htm oldalakat próbálnak elérni (folyamatosan). Valószínűsítem, ez generálja a forgalmat. Blokkoltam is a tartományt (CPaneles IP blokkolóval), de ugyanúgy küldik a kéréseket. Egyelőre nem tudom, ez generál-e forgalmat.
Tudna valaki segíteni, mivel állok szemben? A honlapot nem én fejlesztettem, csak tartalmakat rakok fel rá, és van elérésem a tárhelyre. Tehát viszonylag tapasztalan vagyok ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest