Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok! Bocsánat, de melóban vagyok és tiltott a pastebin...
Az egyik pluginnál az alábbi hibát kapom, érdekes, hogy csak az egyik funkció résznél van ez a hiba:
" Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wpcargo_pod_get_drivers() in /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/includes/functions.php:710 Stack trace: #0 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/templates/container.tpl.php(29): wpc_trip_info_fields() #1 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/classes/class-container.php(0): unknown() #2 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/includes/template.php(1345): WPCargo_Container->shipment_container_display_callback(Object(WP_Post), Array) #3 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/edit-form-advanced.php(700): do_meta_boxes(Object(WP_Screen), 'advanced', Object(WP_Post)) #4 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/post.php(206): require('/web/belvidtrac...') #5 {main} thrown in /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/includes/functions.php on line 710 "
Mi lehet ez? Már néztem a functions.php jelzett sorát, de nekem nem tűnt fel semmi hibára utaló jel, persze nem is vagyok expert ebben...ez, hogy hogy hívás nem definiált funkcióra, nem mond semmit.
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest