- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok! Bocsánat, de melóban vagyok és tiltott a pastebin...
Az egyik pluginnál az alábbi hibát kapom, érdekes, hogy csak az egyik funkció résznél van ez a hiba:
" Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wpcargo_pod_get_drivers() in /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/includes/functions.php:710 Stack trace: #0 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/templates/container.tpl.php(29): wpc_trip_info_fields() #1 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/classes/class-container.php(0): unknown() #2 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/includes/template.php(1345): WPCargo_Container->shipment_container_display_callback(Object(WP_Post), Array) #3 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/edit-form-advanced.php(700): do_meta_boxes(Object(WP_Screen), 'advanced', Object(WP_Post)) #4 /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-admin/post.php(206): require('/web/belvidtrac...') #5 {main} thrown in /web/belvidtrack/belvidtracking.hu/wp-content/plugins/wpcargo-shipment-container-add-ons/admin/includes/functions.php on line 710 "
Mi lehet ez? Már néztem a functions.php jelzett sorát, de nekem nem tűnt fel semmi hibára utaló jel, persze nem is vagyok expert ebben...ez, hogy hogy hívás nem definiált funkcióra, nem mond semmit.
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Autós topik
- Ford topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest