Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Ha mar galery. Egyedi butorok bemutatasa ot kategoria butoronkent egy foto. Van jobb a portfolioban kezelestol? (egyebkent abban is van tobb szintu kategoria)
Amit nem talaltam meg megoldast - mar lehet regen kerdeztem - hogy a thumbnail oldalon a megjelenes sorrendje fontos, ezt csak ugy tudnank pillanatnyilag hogy sorszamot adunk a nevben nes nev szerint rendezest allitunk be. De ez kesobb problemas mert mivan ha jon egy jelentosebb foto amit elore sorolnank. Valami rejetett sorszamozas kene vagy nem tudom.
Lehet rendezni:
Date
Name
Author
Random
Comment Count
szerint. Lehet hoyg commentcountot is lehetne erre hasznalni vagy authort bar ott gondolom alfabetikus a sorrend a comment count meg numerikus. De az megse jo mert akommenteket szamolja
Na az eszmet lefutattam, most jottok ti
update: lehet a datum jo erre azt lehet kesobb modositani
Új hozzászólás Aktív témák
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Saros (PS5)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Ford topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi