- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vic999
csendes tag
Sziasztok!
Az egyik ügyfelem Adwords hirdetését elutasították egyik napról a másikra. A weboldal Wordpress keretrendszerrel fut, minden plugin és téma naprakész volt, az alap biztonsági lépéseket (captcha, adatbázis név átírása, brute force stb.) megtettem.
A honlapot ellenőriztük a neten feltalálható összes víruskeresővel (Sucuri, Virustotal stb.), Wordpress bővítményekkel (Wordfence, Anti-Malware Security and Brute-Force Firewall stb.), manuálisan, és a gépre lementve még NOD32-vel is. "Természetesen" mindenhol tisztának jelezte a weboldalt. Maga a Google "Biztonságos Böngészés – webhelyállapot" szkennelőjén (https://transparencyreport.google.com/safe-browsing/search) sem jelez semmit. Az adatbázist is átnéztem, utána visszaállítottam korábbi állapotába, amikor még működött a hirdetés, de ez sem vezetett eredményre.
Folyamatosan elutasításra kerül már két hete a weboldal. A pontos üzenet: Hirdetés elutasítva - Rosszindulatú vagy nem kívánatos szoftver.
Felhívtam az Adwords supportot, megadták a linkeket, amelyeket látnak a főoldalon, de sehol nem lehet ezeket (vagy bármi módosítást) felfedezni.
Elvileg lehet maga a szerveren (tárhelyen) is a vírus, de a tárhelyesek erről hallani sem akarnak.Esetleg valakinek van valami ötlete? Nagyon fontos lenne, hogy újraindítsuk a hirdetést...
Köszönök minden választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 865 G9 Ryzen 5 6600U / 16GB DDR5 RAM / 256GB SSD / FHD+ Gari
- Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
- TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Seasonic Focus GX850 (moduláris, 80+ Gold)
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest