- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Az én személyes tapasztalatom szerint a support teljes mértékben korrekt és hatékony, viszont csak ketten vannak és a megrendeléseik ugrásszerűen növekedtek az utóbbi időben, mivel a Swift tényleg működik és a legjobb sebesség optimalizáló bővítmény a piacon. Aztán emellé még ott van a Fevr sablon is, ami szintén igen népszerű themeforesten, tehát több, mint valószínű, hogy naponta rengeteg hibajegyet és megkeresést kapnak és mindezek mellett kell még dolgozni járni, aludni, kikapcsolódni, családi életet élni és egyéb hétköznapi dolgokat is végezni. Arról nem is beszélve, hogy fejleszteni kell a plugint, javítani a hibákat, stb. Szóval valószínűleg ennek tudható be a megnövekedett várakozási idő.
Amikor nekem voltak problémáim kértek hozzáférést és javították az összeset pár órán belül, a kérdéseimre pedig mindig kielégítő választ kaptam. Nem tagadom, volt, hogy nekem is kellett várni 1-2 napot egy reakcióra, de ez Facebookon történt és utána mindig elégedetten "távoztam".
Lehetséges, hogy náluk is be lehetne vezetni a "priority support"-ot vagy lehetne még felvenni egy direkte supportos kollégát, de amikor valamit saját magas fejlesztesz és ismered betűről betűre a kódot, akkor más sosem fogja tudni úgy megfejteni az ezzel kapcsolatos gondokat, mint maga a fejlesztő. Szóval nem egyszerű ez sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- GTA V
- Avast! Antivirus topic
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Steam Deck
- További aktív témák...
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest