- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Üdv nektek!
Annyira új vagyok ebben az egész témában, hogy teljesen nem vagyok képben
Amit szeretnék: saját blog oldalt létrehozni ami kényelmesen olvasható bármilyen eszközön és testre szabható, modern kinézetű blog létrehozására alkalmas. Megnéztem pár oldalt aztán végül a lehető legbonyolultabb mellett a wordpress ingyenes webes felülete mellett tettem le a voksom.
Szerintem sokat fogok ide járkálni kérdezősködni, ha van tippetek magyar nyelven merre induljak nulláról akkor azt szívesen veszem. Semmiféle webbel és hasonlóval kapcsolatos tapasztalatom és tudásom sincs, csak, hogy valami pozitívat és bíztatót is tudjak írni.
A legnagyobb problémám, hogy egy sablont aktiváltam és nem tudom törölni, saját kedvem szerint felépíteni az oldalt. Erre van megoldás, vagy mindenképp sablont kell testre szabnom?
Ha erre válaszoltok ígérem legalább pár napig nem jövök újabb teljesen alap kérdéssel.
Segíségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- EAFC 26
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest