- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Két dologgal kapcsolatban kérném a segítségeteket, ezen az oldalon. A sablon a travelify. Az első, hogy az oldalban a linkek aláhúzását el lehet tüntetni? Az jó ha pl az alapértelmezett szin megmarad, csak az a csúnya vonal elmehetne. (Belenéztem a style.css-be, de abban van egy csomó a {text-decoration rész, nem tudom melyik kell.)Megoldottam.
A másik pedig, hogy a fejléces képeket most a sablon kezeli (megjelenés-fejrész menüpont), minden frissítésnél berak egyet a feltöltöttek közül. Nos én ide szeretnék egy slidert. Ugyanez a méret lenne jó, csak annyi, hogy a megadott képeket váltogassa. Megoldható ez? Ha igen akkor leírnátok szájbarágósan, hogy pontosan mit kell tennem? Esetleg csak egy plugin vagy alapos kódtúrás?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Objektívek topikja
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest