Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco F7
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
kicsit woocommerce-el küzdök, mind tudvalevő nem webshop-hoz szerném használni, hanem csak egy listához ahol miden adat fel van töltve az egyes eszközökhöz.
El is jutottam egy szintre vele. Szépen kilistázza az összes gépet viszont én úgy szeretném, hogy berakom őket külön kategóriákat és a kategóriákat listázza lesőként és onnan tudja választani. (lehet, olyan, hogy egy-egy gép több kategóriában is benne van.)
Jelenleg létrehoztam egy oldalt és ott a következő kódot adtam meg:
[product_category category="kolcsonzes" per_page="100" orderby="title, price" order="ASC"]Ez szépen ki is listázza az összes gépet. (előben az oldal: [link])
A lényeg, hogy ezt szeretném elérni, hogy ilyen legyen: [link]
Szerk:
Ha gyerek témát hozok létre akkor át kell másolni a style.css tartalmát, vagy csak amit módosítani szeretnék, mert nekem nem akart menni átmásolás nélkül, tehát rosszul jelent meg az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest