- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonymus89 #2190 üzenetére
Ó, bocsesz, ez a megoldás képpel (vízjelnek szánt képpel) nem megy...
Azt kell tenned, amit írtál, csak végén egyszerűen kattints megint az első oldal élőfejébe , majd jelöld ki az első oldalon a képet és egyszerűen DEL gombbal töröld ki...UI: Remélem ez a szösszenet, hogy "...2. oldal előfejében csatolás a következőhöz pipa..." az úgy értendő, hogy inaktívvá tetted az opciót...
-
válasz
anonymus89 #2190 üzenetére
1. első oldalon beírod amit szeretnél, beszúrsz egy szakasztörést, aminek a típusa következő oldal
2. első oldalon beszúrod a vízjelet
3. első oldalon duplaklikk a szakasztörésen(hogy rá tudj kattintani, ahhoz persze a minden látszik opciónak be kell kapcsolva lennie (Nézet fül/Bekezdés csoportban ez a "PI-re" emlékeztető gombocska), majd a megjelenő ablakban az Elrendezés fül/Első oldal eltérő opció legyen bejelölve és OK. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #2148 üzenetére
Üdv!
"Készíts egy word dokumetumot , beágyazott excel számolótáblával képletekkel." - tudnátok segíteni mit jelent az, hogy beágyazott és hogy kell elkészíteni?
Továbbá a fejléc = előfej?Megtaláltam ha esetleg valakinek szüksége lenne rá: link
-
Sasos
senior tag
válasz
anonymus89 #2144 üzenetére
És bármelyik .doc kiterjesztésű fájlal csinálja ezt a nyomtatósdit, vagy csak 1-1 esetén jön elő. (Amúgy egyelőre lövésem sincs miért csinálhatja.) Esetleg makró nem lett mentve az alapértelmezett sablonba?
-
Sasos
senior tag
válasz
anonymus89 #2141 üzenetére
Elsőnek nézzük meg, hogy valóban a Word műveli-e a dolgot, mert sok mindent nem láttam még, de ilyet biztos nem. Gyanús, hogy nem a Word műveli esetleg. Ha mégis, akkor nyomozunk majd tovább.
Ment válasz a másikra is.
-
Sasos
senior tag
válasz
anonymus89 #2137 üzenetére
Azt nézd már meg légyszíves, hogy a Wordhöz mik vannak betársítva alapértelmezésnek. Start menü-->Vezérlőpult-->Alapértelmezett programok-->Alapértelmezett programok beállítása. A listában Word kijelöl, Jobbra alul Program alapértelmezéseinek kijelölése. A megjelenő listában a .doc előtt van pipa?
-
Sasos
senior tag
válasz
anonymus89 #2135 üzenetére
Nyomtassa? Mármint, hogy printerre küldi amikor megnyitod?
-
Sasos
senior tag
válasz
anonymus89 #2114 üzenetére
Wordben ilyen csiri-csáré, tiritarka dolgot nem szoktam csinálni, így a megoldást sem tudom, hogy miért nyomtatja hibásan. Ha már hátterezni kell, akkor indítok egy PS-t, vagy Corel-t. Ott tutira azt kapod, amit látsz. Bár nem vagyok nagy PS vagy Corel mágus, de egy oklevél, egy plakát erejéig még elbohóckodok vele, maximum kérek segítséget a kollégáktól.
Vissza a nyomtatótra... Elvileg a drivere közli az adott programmal, hogy mi az a minimum keret, ami kell neki nyomtatáskor (ha nem tud keret nélkül nyomtatni), így teljesen mindegy, hogy mit varázsol az ember, a fehér keret megmarad. Én két módon szoktam ezt megoldani:
1., Előkapom a karos papírvágót (guillotine) és szépen körbevágom az oldalakat.
2., PS-ben rárakok egy keretet, ami sokkal vastagabb, mint a kimaradó fehér keret. Majd ezt a keretet beállítom színátmenetesre, mind a két szín fehér, csak a belsőn leveszem az áttetszőséget. Így kapsz egy keretet, ami kifelé szépen fehéredik. -
Sasos
senior tag
válasz
anonymus89 #2112 üzenetére
Nem biztos, hogy a Word hagyja a keretet körbe. Tud a nyomtatód keret nélküli nyomtatást? Nekem még a színes lézer se tudja. Ha a nyomtató nem tud keret nélkül nyomtatni, akkor mindegy mit küldesz rá, a szélét le fogja hagyni.
(#2111) kőbaltazár: Akkor jó.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #1994 üzenetére
Sziasztok!
Hogyan lehet az oldal felét megjeleníteni mondjuk egy hosszant vonallal, hogy addig dolgozhatok, formázhatok?
Egy üdvölőkártyáról lenne szó, aminek csak az egyik felére nyomtatnánk.Tárgytalan.
Más: 2013-ban, hogy lehet teljesen kikapcsolni a korrektúrát, nyomonkövetést?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #1967 üzenetére
Üdv!- Tárgytalan
Valaki tudna segíteni, hogy készítsem el ezt a szerkezeti diagramot?
Akárhányszor nekifutok sosem lesz jó vége....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest