Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
helo mindenki olyan dologban kéne segíteni szal olyan wlan router keresek amivel le tudom szabályozni a rákötött gépek sávszélességét,és fontos hogy megbízható jól kezelhető router legyen,legyen benne multi language ha esetleg még magyar nyelvű lenne a menűje az lenne a legjobb bár ilyet enm hiszem hogy találok!?
árkategória 25-30K
előre is kösz a segítséget -
JoHnni
senior tag
üdv
Az auditor alatt nem működik a pcmcia kártyám, ilyenkor mit kell tenni?? SMC2635W kártyám van, vkinek van ilyen tapasztalata? -
zsommi
senior tag
Hello mindenkinek!
Gyártunk 2.4 Ghz-es antennákat wireless eszközökhöz, amik több mint fél éve stabil működést biztosítanak számunkra.
Antennáinkat több wirelesses internetszolgáltatással foglalkozó cég megelégedéssel használja, mind bázis-, mind kliensantennaként.
Maximum 15 méter kábellal, 0,5 - 1 km-en teljes optikai rálátás mellett teljesen stabil kapcsolatot biztosít eddigi tapasztalataink szerint.
Az antennákat teljesítményükhez képest nagyon kedvező áron kínáljuk.
Ha valakit esetleg érdekel, keressen meg mail-ben, msn-en, vagy pü-ben.
[Szerkesztve] -
Tigi
őstag
Hali
Na úgytünik, hogy megoldódott a gondom ami a Wlan Routerem hálózati sebbességét illeti.
Visszatettem az eredeti fw-t + reseteltem a Routert és mindent újra beállítottam.
Viszont lenne 1 kérdésem:
Milyen opciókat kell/érdemes beállítani a Routeren?
Pl. miaz a SPI mode? -
blogos
tag
Na srácok, ment egy telefon és a következő a helyzet:
a jelszint lecsökkent 17%-ra!, ez gyakorlatilag egyenlő a nullával.
Kérdésem: egye több előfizető van, de mégis mitől esett le ennyire a jelszint?
Ja és ugye majd jönnek(konkrétan is van időpont)...bizalmam van feléjük, de ez az a helyzet, amikor már nem én irányítom, hogy mikor jönnek végülis ki.
Hát ez van -
blogos
tag
Srácok!
Ez nem panaszkodás, csupán véleményt akartam kérni hozzáértő emberektől. Ha valakit ez dűhít, akkor ne reagáljon az írásaimra
Általánosságban tudjátok milyenek az ügyfélszolgálatok....nem akarom, hogy esetlegesen lerázzanak a tudatlanságom miatt.
De tudom hol a helyem, tudom mi jogos és mi nem, tudom mire lehet számítani, ki tudok állni az érdekeim mellett, ezzel nem lesz gond
De mondom, csupán ''szakvéleményt'' várnék, mert tudom, hogy vannak itt szakemberek, mielőtt lépnék, ennyi. Pl: kikérem a jogászom tanácsát a megfelelő intézkedések végett, ehhez tudnám hasonlítani -
blogos
tag
Köszönöm a segítségeteket, de pl: nem a sebeséggel van a gondom, hanem egyszerűen a kapcsolattal. Mintha vissza lenne fogva...van olyan amit egyszerűen be sem akar hozni, vagy nagyon-nagyon nehezen.
A sebesség az egyértelműen nem az aminek lenni kell, ez tiszta. Nem is várom el, hogy hozza a max.-ot, de most ez más.
Nagyon nem örülök neki, hogy gubancot okozhat a szomszéd, mert én ajánlottam nekik
Így viszont magam alatt vágtam a fát...
Ha valóban létezik ilyen, akkor nem tudom hogyan tudnák ezt a problémát a szolgáltatónál orvosolni...ez a legnagyobb bajom. Persze ők a szakemberek
Ha így marad, akkor hívni fogom őket( bár nem szeretem a telefonos ''segítséget'' mivel könnyen lerázhatnak), ezért is várnék egy hozzáértőtől egy biztos megerősítést, az általam felvázolt lehetséges okkal kapcsolatban.
[Szerkesztve] -
blogos
tag
Hali!
Okozhat-e problémát az, hogy a szomszédba is bekötötték a wlan netet? Kb. azóta(3.napja) használhatatlanná vált számomra, nagyon lassan tölti be az oldalakat vagy egyáltalán nem.
Wlan routert használok, de ha kábellel kötöm össze a géppel, akkor sincs javulás.
Létezhet-e olyan, hogy gubancot csinál eleve a bejövő jelemnél, az hogy a szomszédnak is feltettek egy antennát? Ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk, minden megegyezik.
Nem tudom lenne-e ilyen, csak érdekes ez az egybeesés, hogy azóta van ez a probléma.
Korábban olyan gond volt, hogy egyáltalán nem volt net, de helyrejött( max. 2 nap után) ez még belefér. Most pedig van, de gyakorlatilag nullának nevezhetjük és hosszú ideje is tart. -
b.janko
tag
Up! [link]= (#2680)
[Szerkesztve] -
yipi
tag
úgy gondolom maximálisan tiszteletben tartottam a véleményed, de már kezd úgytünni mintha kötekednél velem!
ha még emlékszel az eredeti kérdésre:
''Elnézést ha már volt...
Szoval ha olyan eszközöm van ami csak a 'b' szabványt támogatja, akkor fogom látni a 'g'-set? És a sebességen kívül van valami különbség(távolság,stb)?
-=BobAc3™=- as БΘьдсє™ as β θ β Λ ζ Ξ™ as عح٨ط٥ط ™''
neki ''b''-s eszköze van, és azt szeretné tudni hogyan tudja használni, illetve milyen hátrányokkal jár! ha átállítja ''g'' módba, akkor nem fog menni, tehát felesleges feltenni a kérdést is!
yipi -
X Sügi X
tag
Up!
-
b.janko
tag
Na sziasztok.
Már megint wlan router kérdéssel jövök...
Felhasználnám:
3Mbps ADSL-t köt össze, modemem: Askey RTA1310B most pontosabb alverziót nemtok, ha számít elküldöm azt is...
1 gép WinXP-vel....
2 gép Win98/XP mindkettőt használjuk...
3. gép, napi 24h-s torrent seedelésre (valami 486-os)
Elvileg a 2 nagy gépben alaplapra integrált hálókártya van.... A 3. gépbe olyat veszek amit muszáj... Az a célom, hogy megosszam a netet, és az 1. és 2. egymásról gyorsan elérhetők legyenek... Szóval 10Mbit elég kevés, ezért gondolom a 3.ba is 100Mbites hálókártya kelll??
Meg ismim mondta hogy a router wan portja 10/100-as legyen, szal akkor ez is kéne...
Meg fontos lenne h stabil legyen, mivel 24H-ban menne... /automatikusan mindegyik tud csatlakozni a modemen keresztül az ADSL-re ha megszakad a kapcsolat, ugye??
Ti ajánlottatok egy Wlan routert, de az kicsit nekem drága....
Én kb 15e körül gondoltam rászánni... És gondoltam manapság már nem éri meg, csak Wlant venni, ha már vesz az ember... Meg 1-2 év múlva laptop vételét tervezem...
Meg olvastam az árlistákon hgy Router/access point... Az mi, és a fentiek alapján kell az nekem???
Néztem egy olcsót:SMC WBR14-G
4 x LAN port Auto Midi,Midix
1 x WAN port 100 Mbps (RJ45)
54 Mbps Wireless csatlakozás
SPI Firewall funkció
Aktiválható Zonealarm Pro
VPN támogatás (VPN pass-through)
WPA (Wi-Fi), WEP titkositás 64/128bit =(biztonságos vezetéknélküli hálózat )
IEEE 802.3,802.3u, 802.11g,802.11b támogatás
Antenna tiltási lehetöség
Dynamic DNS lehetöség
Vagy:ASUS WL-520G
SMC WBR14T-G
Ezetleg egyéb???
Köszönettel: Benedek János
[Szerkesztve] -
Barrow
csendes tag
Sziasztok!
Az en kerdesem eleg egyedi. Nekem olyan linkek kellenenek amikbol fenyderul a kovetkezokre: A vezeték nélküli kommunikáció kialakulása, eszközei. A Wi-Fi technológia alkalmazási lehetőségei. Az eszközök bemutatása, működése.
Leginkabb a kialakulas mettol meddig hogyan es mi van most....
Nagyon koszi a segitseget!!
barrow@vipmail.hu -
X Sügi X
tag
Van nekem egy gondom..
Wireless hálózatban vagyok, úgy kapcsolódok a netre, és bizonyos időközönként a kapcsolatom megszakad, ilyenkor eltűnik a Gateway... Ez miért van? már rohadtul idegesítő, MSN megszakad, letöltés megszakad.. stb.. Az eszköz egy Siemens Gigaset usb-s adapter, 54Mb/s-os.A jelerősség az gyenge, 31-40% között szokott ugrálni..
-
tripi.
csendes tag
Ej! Közben megtaláltam, felesleges volt kérdeznem!
Köszi még egyszer, szép napot Mindenkinek! -
LordX
veterán
!= != ==
A nem biztonságos (azaz nem kódolt adatávitelű) az nem ugyanaz, mint a szabad hozzáfárásű (azaz bárki beléphet, de legalább is nem a wifi authentikál).
Lehet, hogy azért nem tudsz belépni, mert nem használnak semmiféle biztonsági mechnaizmust a wlanon, hanem helyette a router/dhcp szerver/akármi MAC cím alapján szűr.
A MAC cím a hálózati kártya fizikai azonosítója. Ma már sokban át lehet írni. De nem hiszem, hogy a szomszéd megmondja a noteszgépe MAC címét, ha az alapján szűri, melyik gép használhatja az internet előfizetését.
[Szerkesztve] -
tripi.
csendes tag
Igen, én is úgy értlmezem, hogy ha nem biztonságos, akkor szabad hozzáférésű. Mellesleg ez a szöveg jelenik meg akkor is, amikor megtalálja a hálózatot.
Mit tehetek? A MAC címet honnét tudom meg? Vagy felejtsem el ezeket a hálózatokat? Betörni nem akarok, ha akarnék sem elég hozzá a felkészültségem. Bár hallottam valamit az Auditor CD-ről, de még nem láttam. Állítólag erre való. -
Surv
tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy tudtok ajánlani PROFI céget, aki Wi-fi hálózatépítéssel, tervezéssel foglalkozik? Elég sürgős lenne a dolog. A feladat egy 2 szintes főleg faelválasztású (a födém is fa) helyiségben megoldani több pc és már meglévő wi-fi-s médiaeszközök precíz összehangolását, internetkapcsolat megosztását.Ezt kellene megtervezni. Kérlek, ha tudtok valakit, írjatok már egy üzenetet itt a PH-n belül. Köszi. -
tripi.
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A következő kérdésem lenne, remélem Valaki tud segíteni:
Munkám során elég sokat vagyok külföldön és egy laptop (ASUS A2H) és Wi-Fi adapter (MSI US54G USB) segítségével szeretném tartani a kapcsolatot az itthoniakkal, sajnos ez elég ritkán sikerül.
A gond az, hogy elég sok helyen találok wireless hálózatot, ami ''szabad hozzáférésű'' ráadásul a jelerőssége is a ''nagyon jó'' kategóriába tartozik, de amikor csatlakozni akarok, azt az üzenetet kapom, hogy ''nincs kapcsolat, vagy korlátozott''.
Miért van az, hogy egy hálózat, ami elvileg ''nem biztonságos, szabad hozzáférésű, a rajta küldött adatokat mások is láthatják'', nem enged csatlakozni? Talán valami az én beállításaim körül van elszúrva? Vagy mégis védett hálózatok ezek?
Az előbbit nem tartom valószínünek, mert van ahol gond nélkül tudok csatlakozni még gyengébb jel esetén is és simán megy a Skype (pl Anglia).
Ha tud valaki kérem segítsen, előre is nagyon köszi!
Üdv, szép napot mindenkinek! -
Tigi
őstag
válasz
Bandus99 #2662 üzenetére
Köszi a választ.
Hogy rakom át másik csatornára?
Még nemvagyok elég mágus a témában.
Fw frissítés miatt lehet ilyen gond?
Nemrég gond volt a telefon vonalunkkal, nemvolt vonal viszont dsl jel az volt, de változó időközönként megszakadt a kapcsolat a Routerrel és csak úgy lehetett újra indítani a kapcsolatott, hogy áramtalanítottam a Routert majd újra kapot áramot.
Kb. 1 hete megcsinálták a telefont, de én közben még fw-t is frissítettem a Routeren azóta nincs gond a nettel viszont zavar, hogy nincs meg az 54Mbit csak 11.
A lakásban Wireless kis USB-s kütyük vanak a gépekbe dugva, hátul a boltban pedig Wireless háló karik és hátul csak 1Mbit-et jelez.
A jelerősség mindenhol ''nagyon jó''.
A Router és az USB kütyük Minitar márkájuak a háló karik pedig Edimax. -
Tigi
őstag
Hali
Remélem jó helyre írok.
Nos a gondom a következő, adott egy 54Mbit-es Wireless Router, eddig szépen vitte is ezt a sebességet legalábbis az óra melletti ikon ennyit jelzett viszont kb. 1 hete csak 11 Mbit-et jelez hátul a boltban pedig csak 1Mbit-et
Ez mitől lehet
Lécci aki tud help please.
Előre is köszi. -
McCoy20
tag
Nos elolvastam a cikkeket(a nagy részét és amit fontosnak találtam,egyenlőre a 3.nem)
Akor egy ilyen hálózatot szereténk a barátaimmal összehozni:
8 gépet kell hálóba kapcsolni WLAN-on(más-más házakban), a két legtávolabbi pont 1,5km, kell 8 WiFi kártya (tapasztalatok szerint melyiket érdemesebb: USB vagy PCI?, akkor 802.11g (54MBites) kártyákat érdemes beszerezni.
Az antenákat mindenféleképpen a házon kívülre kell kivezetni (a karikból), max mekkor lehet egy ilyen antenna hossza (hogy ne veszen el a jel).
Router: az is 54MBites legyen vagy lehet nagyobb is ( gondolom itt is az antenna a lényeg) és ezt is nyitott területre kell elhelyezni.
Ha nem lenne elég egy Router akkor még egy AP a felső traktusnak és akkor a felső három ember beszélgetne az AP-vel az AP a lenti Routerrel ( és azon keresztül a többi géppel akik a falu másik(lenti) végében vannak).
Én így gondolkodom
Elsősorban játékra és fájlok küldözgetésére lenne használva na és beszélgetésre( spóroljunk a telefonon
Engem leginkább az aggaszt hogy elég lesz-e a sávszélesség és hogy látni fogjuk-e egymást. Egy faluról van szó mintahogy már írtam, elvileg sokkal ritkábbak a házak és kb 75%- rálátás van mindenkinek egymásra. Csak a távolság egy picit nagy
És itt egy kép: http://www.kepfeltoltes.hu/060321/1051061366n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
McCoy20
tag
Bocs én írtam rosszul(nem vagyok jártas a témában)
Ahoz hogy LAN hálóként működjön a dolog akkor csak a WiFi kártyák kellenek és egy AP(mit rövidít)?
Mondom nem vagyok jártas ilyen téren de meg szeretnénk csinálni mindenféle képen
Azt nem értem hogy ha minden gépnek megvan a WiFi karija akkor a sok jelet mi dolgozza fel és mi működteti a hálót(vagyis mi a Switch egy ilyen rendszerben).
Tipp: ha az AP az akkor annak van egy antenája és ott fogja az összes jelet majd utánna ő dolgozza fel és ossza szét igaz
Egy kis segítség nem ártanan mert érdekel a dolog csak a tulajdonságokkal és a fogalmakkal nem igazán vagyok tisztába( a topic meg ''nem egy kis darab''). Esetleg nem tudnátok olyan oldalt ahol ilyen vezeték nélküli hálózatokról van egy átttekintő(angol is lehet).
Előre is THX -
bobace
addikt
Elnézést ha már volt...
Szoval ha olyan eszközöm van ami csak a 'b' szabványt támogatja, akkor fogom látni a 'g'-set? És a sebességen kívül van valami különbség(távolság,stb)? -
bozferi
csendes tag
válasz
Bandus99 #2641 üzenetére
A távolság egy 60m2-es lakáson belül értendő normál beltéri válaszfalakkal.
Megpróbálom még egyszer leírni, hátha rosszul fogalmaztam:
A net egy olyan szobába jön be,a hol nem akarok pc-ket tárolni, üzemeltetni.
Erre a célra van egy másik szoba 2 desktoppal, 1 notebookkal, 1 mátrix és 1 usb-s nyomtatóval.
Van 2 rossz megoldás:
1. bevezetjük a netet az irodába(ahol a gépek vannak), de akkor szét kell verni a falat
2. átvisszük falon kívül kábelen az egyik szobából a másikba
Vagy veszek egy kütyüt, amit leteszek az egyik szobában, anélkül, hogy ott menne egy pc, bekapcsolom és a szomszéd szobában megy a net a 2 gépen és a nb-on pedig mindenhol?Létezik-e ilyen? -
shev7
veterán
-
McCoy20
tag
Helló Mindenkinek
Én egy vidéki emberke vagyok és habár 2006-ot írunk se ADSL se semmi nincs mifelénk
Azon filóztunk a haverokkal hogy jó lenne valami vezeték nélküli hálózatot kiépíteni a faluban kb 8-10 gép számára.
Mi kellene hozzá hogy hasonló képen működjön mint egy sima LAN háló(net megosztás nem kell), alkatrészek és kb a költség?
A legnagyobb távolság légvonalban kb 1,5 km.(most így magamelé képzelem a terepet) a háztetőkről mindeki rálátna a másikra.
Összehozható?
(Húzzatok le nyugodtan, ha nagy baromságot írtam, de a kétségbeesetség(és az agymenés
) nálam különös dolgokat művel
)
PLZ HELP
Előre is köszönöm
[Szerkesztve] -
reewer
aktív tag
-
-
reewer
aktív tag
Hi
Nemtom tudtok e segiteni
Volt egy laptopom(dell ins. 9400) amiben a beépített wifi asszem (802.11g Mini Card (54Mbps) )
automatikusan felismerte a szomszéd házban található accest pointot max jelerősséggel
-egyszerüen magatól felismerte kiirta a router típusát és irta hogy csatlakozhatok hozzá
-ma vettem egy wifi karit a PC-m be (SURECOM EP-9321-g) 801.11b/g
és ez nem látja a masik hálózatot
arra gyanakszom hogy nem olyan okos a software-e és nem ismeri fel
-lehetséges ez?
-nicns valami software erre? azabaj hogy nem igazan tom hogyan állitsam be a gépemben lévőt mert nem tudok semmit se a masik hálózatról (a laptop automatikusan felismerte)
Lécci ha van ötletetek irjatok
Köszi -
Bandus99
őstag
-
bozferi
csendes tag
kábel nem kell több
szétverni sem akarom a falakat, hogy oda vigyék a netet ahova én akarom
Szóval, hoyg jól értem-e:
veszek egy routert azt rátolom netre, de ez kábellel nem kell csatlakoznia pc-hez(tehát a pc csak ott kell, hogy legyen, ahol azt használni akarom)
a másik szobában lévő 2 pc-be(és esetleg egy notebookba) veszek kártyákat és akkor ez működni fog üzembiztosan
Esetleg vmi típust tud vki ajánlani(nem muszáj a legolcsóbbnak lennie)
Köszi -
bozferi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
egy több szobás lakásban nem abban a szobában van a net csatlakozás,ahol a felhasználása lenne
mi ilyenkor a teendő???
Köszi -
Caponee
csendes tag
Sajnos idő hiányában,nem tudom most elolvasni a topicot.Lehet hogy volt már róla szó.Van egy 700Mhz celeron 256 ramWinXP Sp2.Beleraktam egy SMC PCI wifi kártyát.Amedig nemcsatlakozik a hálózatra,addig minden rendbe van a jel az teljes.De ahogy kapcsolódik elveszíti a jel nagyrészét sőt van mikor le is dob.Mi lehet a baj?
-
bamboo
csendes tag
nagy varázslat... beállítottam a 9-es csatornára.. csak páratlanokon működik, és ott is csak minden második kapcsolódásra működik rendesen
-
bamboo
csendes tag
de akkor miért van az, h a pda-val sem enged fel rendesen? (emiatt kezdtem el gyanakodni, a két szomszéd netén simán felenged...)
-
bamboo
csendes tag
Hi,
A kérdésem az lenne, hogy mitől lehet az, h a routerem (Gigabyte GN-BR01G)a sima lan-t gond nélkül csinálja, a wlan, viszont egyfolytában szakadozik?
Régen még jó volt, de amióta laptophoz új usb-s wlan (sitecom) lett véve azóta szakadozik folyamatosan. Azt hittem, h az a szar, de pda-t se nagyon szereti - msn-re nem jelentkezik be, de csak erről a routerről, másikról próbáltam, azon működik, meg a net is lassú azon is.
Visszaállítottam mindent gyárira, és firmware-t is frissítettem, de nem segített...
A router s*ar, és vigyem vissza gyorsan, vagy a márkák nem szeretik egymást? -
Kirbly
aktív tag
válasz
_face_001 #2627 üzenetére
Lehet rosszul fejeztem ki magam
Lesz net is (fibernet), de azt szeretnem ha a 3 gep egymast is latna, ne csak netmegosztas legyen a routeren.
Leirom a router nevet: High speed mode wireless g router model# f5d7231-4
Na ez a belkin cucc ami itt figyel nalam, csak sajna nem ertek hozza -
_face_001
csendes tag
csak helyi hálóra ? hmmm...akkor gondolom számít a sebesség..kiváló jelerősséggel a routered képes 125 Mbit/s-os sebességre ami szerintem elég szép! ! ! ez igazából sokkal kevesebb mint 125 de jóval több, mint 54 ! ! ! feltéve ha a kártya is támogatja a high-speedet!
amit leírtál az alapján az a kártya maximum 54 Mbit/s-ra képes !
...ha igazán jó sebességet akarsz akkor keress highspeed modos belkin karit!
vagy 108Mbit-es routert + karit ...esetleg várj egy picit míg kiforrja magát az ''n'' technológia
a belkin ebben is élen jár a pre-n modelljével.... -
shev7
veterán
-
Üdv.
Hogy lehet azt megoldani, hogy egy access point tovább osszon egy vezetéknélküli hálózatot? Tehát egyfajta jelerősítésre lenne szükség.
(access point - [..távolság...] - access point - [..távolság..] - kliens. -
_face_001
csendes tag
szia ugyezt alkalmazom én is csak az enyém nyomtatószerveres ...-de ttégla én lanról kettő másik wlanról; az egyik úgy 15 méterre a rout-tól 3 fal plusz vaskorlát és a jelerősség jó viszont maximum 11 mbit/s-el de ez netezésre bőven jó!
..úgyh szerintem perfect lesz neked is!!!!! a másik 125 Mb/s (1fal 10m) de a tied nem biztos h tudja a high speedet! ja meg a géppbe is olyan kari kell!
szóval én nagyon meg vok vele elégedve (és ez a 3ik routerem linksys, sitecom--->Belkin!) -
_face_001
csendes tag
ok!
de ott már sokmindent kerestem ehhez a routerhez biztos szembeütött volna vmi moddolt firmware...
..de azért thx
remélem a belkin v egy''okos ember'' nemsokára rájön, h mi mindenre is lenne jó az az usb-port! -
Kirbly
aktív tag
Sziasztok!
Hoztak nekem egy Belkin F5D7231-4 wireless g routert, de mivel a temaban teljesen tapasztalatlan vagyok, igy szeretnek segitseget, illetve tapasztalatmegosztasokat olvasniSzabad megvennem ezt a routert? Mennyire megbizhato, lakason belul jol adja e a jelet? Teglahazban lakok, elvileg keves vasbeton szolhat bele a jatekba
Elvileg ugy szeretnem hasznalni, h egy pc lanon csatlakozna a routerhez, masik ketto pedig wlanon. Menni fog ez igy?
Elore is koszi! -
_face_001
csendes tag
..mármint várjak míg a belkin kidob vmit ?
..ha jól tudom a többi gyártó adott már ki olyat ami kifejezetten ilyesmire jó azthem még hubot is visz
..mivan ha egy ilyet etetek vele lehet egyáltalán ? -
_face_001
csendes tag
hello all..!
..lenne egy kérdésem; ami nem feltétlen ide kapcsolódik...de azért hátha
szóval akad itt egy belkin F5D7231-4P Wireless-router nyomtatószerverrel!
... mi történhet akkor ha a printszerverre rárakok vmi mást...mondjuk egy merevlemezt,pendrive, kamera...v akármit, ami usb (egyébként gondolom 2.0de erre vonatkozóan semmien adatom nincs, meg arról sem h mivan ,ha mást)...
..thx..
ja egyébként merem ajánlani mindenkinek a routert! a Wireless része (is) hibátlan! -nem az első db-om- -
Geree
senior tag
Sziasztok!
Lenne 1-2 kérdésem. Szóval van most itthon egy vezetékes hálózat ami úgy néz ki hogy:
Vezetékes Router-->Switch és mindkettő eszközhöz vannak csatlakoztatva gépek. Most azonban vettem egy notebookot így egyre inkább hejlok a vezeték nélküli megoldások felé.
Szóval a kérdésem az lenne, hogyan lehetne a legolcsóbban megoldani, hogy működjön vezeték nélküli hálózat is. Most azon vacillálok, hogy Wlan routert vagy csak egy accesspointot vegyek. Elvileg az accesspoint olcsóbb nem? (Kérdés mennyivel...)
Viszont a routert később is tudom használni külön a másik vezetékestől ha esetleg elutazom vagy valami. Szóval ti mit ajánlotok? és mit tud egyáltalán egy Accesspoint? (ezektől a vezetékes cuccokról még kicsit hiányos a fogalomtáram..)
-
Sianis
addikt
Én Linuxon nyomulok egy Intel 2200-ás kártáyval. Gondolkodtam, hogy egyszer leülök szórakozni, hogy hálózatokat törjek meg, persze csak saját örömömre játszadoznék ilyesmivel, csak nem tudom, hogy a driverem az mit tud...
Igen, ezért kéne elmenni a Hacktivity-re, hogy hallja az ember, hogy mi a helyezet a wormdrive-olással, bár nekem nem kenyerem, inkább csak elméleti és gyakorlati szinten kipróbálni, hogy milyen mikor egy lezárt hálóba belép az ember. -
Sianis
addikt
Nekem egy D-LINK routerem van, mondjuk azért ha lemegyek a nappaliba az emeletről, már van köztem egy emelet, meg jó adag vasbeton, az udvaron kint, már nem annyira tiszta a dolog, garázsnál már nem is álmodom róla, mert ott már brutális anyagokat kéne átlőnie. Ezért gondolkodtam, hogy inkább árnyékolok a potenciálisan veszélyeztetett területek felé, mert csak 2 irányban vannak olyan közel emberek, hogy esetleges támadás érhessen, amerre nekem kell a net, arra elég nagy a ház..
Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest