- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Aktív témák
-
McCoy20
tag
Nos elolvastam a cikkeket(a nagy részét és amit fontosnak találtam,egyenlőre a 3.nem)
Akor egy ilyen hálózatot szereténk a barátaimmal összehozni:
8 gépet kell hálóba kapcsolni WLAN-on(más-más házakban), a két legtávolabbi pont 1,5km, kell 8 WiFi kártya (tapasztalatok szerint melyiket érdemesebb: USB vagy PCI?, akkor 802.11g (54MBites) kártyákat érdemes beszerezni.
Az antenákat mindenféleképpen a házon kívülre kell kivezetni (a karikból), max mekkor lehet egy ilyen antenna hossza (hogy ne veszen el a jel).
Router: az is 54MBites legyen vagy lehet nagyobb is ( gondolom itt is az antenna a lényeg) és ezt is nyitott területre kell elhelyezni.
Ha nem lenne elég egy Router akkor még egy AP a felső traktusnak és akkor a felső három ember beszélgetne az AP-vel az AP a lenti Routerrel ( és azon keresztül a többi géppel akik a falu másik(lenti) végében vannak).
Én így gondolkodom
Elsősorban játékra és fájlok küldözgetésére lenne használva na és beszélgetésre( spóroljunk a telefonon
Engem leginkább az aggaszt hogy elég lesz-e a sávszélesség és hogy látni fogjuk-e egymást. Egy faluról van szó mintahogy már írtam, elvileg sokkal ritkábbak a házak és kb 75%- rálátás van mindenkinek egymásra. Csak a távolság egy picit nagy
És itt egy kép: http://www.kepfeltoltes.hu/060321/1051061366n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest