- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
McCoy20
tag
Nos elolvastam a cikkeket(a nagy részét és amit fontosnak találtam,egyenlőre a 3.nem)
Akor egy ilyen hálózatot szereténk a barátaimmal összehozni:
8 gépet kell hálóba kapcsolni WLAN-on(más-más házakban), a két legtávolabbi pont 1,5km, kell 8 WiFi kártya (tapasztalatok szerint melyiket érdemesebb: USB vagy PCI?, akkor 802.11g (54MBites) kártyákat érdemes beszerezni.
Az antenákat mindenféleképpen a házon kívülre kell kivezetni (a karikból), max mekkor lehet egy ilyen antenna hossza (hogy ne veszen el a jel).
Router: az is 54MBites legyen vagy lehet nagyobb is ( gondolom itt is az antenna a lényeg) és ezt is nyitott területre kell elhelyezni.
Ha nem lenne elég egy Router akkor még egy AP a felső traktusnak és akkor a felső három ember beszélgetne az AP-vel az AP a lenti Routerrel ( és azon keresztül a többi géppel akik a falu másik(lenti) végében vannak).
Én így gondolkodom
Elsősorban játékra és fájlok küldözgetésére lenne használva na és beszélgetésre( spóroljunk a telefonon
Engem leginkább az aggaszt hogy elég lesz-e a sávszélesség és hogy látni fogjuk-e egymást. Egy faluról van szó mintahogy már írtam, elvileg sokkal ritkábbak a házak és kb 75%- rálátás van mindenkinek egymásra. Csak a távolság egy picit nagy
És itt egy kép: http://www.kepfeltoltes.hu/060321/1051061366n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest