Hirdetés
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrom
tag
Valaki 5236?
-
zitrom
tag
Hali!
Mi a különbség egy 54Mbps és 108Mbps sebességű router között?Miben több/jobb az utóbbi? -
zitrom
tag
Hali!
Egyszerű a kérdés:
Milyen Wifi routert vegyek?Illetve milyen kis wifi kártyákat?Ha valaki tud indokolni is hogy ez miért az meg miért nem az még jobb lenne! -
zitrom
tag
Hali!
Otthon 2 gép között lenne megosztva a net,pár m-re lennének egymástól(gépek),fallal elválasztva.
Amúgy én egy Asus WL 520gc-re gondoltam.Nem tom mennyire jó,szóval ha ratyi akkor jöhet más ajánlat
Nem vagyok otthon hálózat témában szóval az utp-ről se tudom hogy mi... -
zitrom
tag
Vezetéknélküli routert szeretnék venni,ami ugye szokásosan jól megosztja a netet,nem szakad,meg és nagy "teljesítményű".
Mit ajánlotok ami bizonyítottan jó is?
15K körül húzom meg a max árat.Bár ha nem sokkal van fölötte már igazán jó router akkor azt is leírhatnátok én meg majd elgondolkozok rajta hogy megéri e nekem...
Meg úgy halottam hogy ha 2 gép között meg akarom osztani a netet akkor kell mind a 2 gpébe vennem ilyen wifi-s kártyát vagy "hogyishijják"..
Ezekből is ajánljatok egy jót ami nem túlzottan drága.
Kösz a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoIP telefonálás
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest