- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
Hmmm
Az eszköz biztos h jó! Hisz bratyóm notebookja simán veszi! Nekem 1 szintkülönbség van, de ha légvonalba vesszük elég vastag a fal:S
De a szaggatás miért van? mert nagyon idegesítő weblapbetölésnél is, meg főleg játék közben
De a net néha tud menni ful sávszéllel, de általában 110KB/s megvan, ami nekem már elég!A notebook között nincsen ilyen hirtelen ping felindulás, csak ha netezni akarok! Bratyóm notebookjábal 20ms-os ping megvan, és simán CSézünk LAN-on.De a routerrel ugye mindig megugrik a pingem(mint ahogy a kép is mutatja!)
nem lehetne ezt csökkenteni egy PCI-os WLAN karival?erősebbek ezek a kártyák?
Vki megoldást rá? -
Petes
tag
Köszi! Tudnál név szerint ajánlani egy jó fajta wireless routert? Az entennám most egy Zyair ext-105 (remélem jól írom) az gondolom jónak számít de router kellene valami új
köszi előre is
Ja még ennyi hogy érdmes ennél erősebb antennával próbálkozni, ez most 5db-es de láttam a boltban 8asokat is, vannak ezek annyival jobbak hogy érdemes legyen beruházni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest