Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzabo
tag
Mi okozhat wifi sebesség problémákat?
Digi 100-as net, TP-link TL-WR741ND wifi router, az asztali gép UTP kábelen van, laptop wifin keresztül.
Asztalin régen és most is kb a max elméleti sebességet kapom. Viszont wifi eddig jó volt, folyamatos 30-40 mbps, de egy ideje a sebességi grafikon tüskéket rajzol ki. Pl torrent is meglódul egy kis ideig, majd szépen visszalépdel a sebesség és így folytatja tovább.
Ok, 10 emeletes ház rengeteg wifi, de nem folyamatosan apránként romlott a helyzet, hanem kb egyik napról a másikra. Wifi analyzerrel néztem és nincs más ezen a channel-en. Auto módon is jól állította be magát a router.
De olyan is van, hogy pl tegnap éjfél körül néztem és wifin stabil 40 le, 30 fel volt a speedtest eredménye.Létezhet, hogy a router kezd döglődni vagy valami más lehet a hiba forrása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest