Hirdetés
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
30m? Azt kábelezni kéne inkább (vagy ezt már mondtam
?). Még mindig nem tudom, van-e értelme 30m-es távra brutál antennáknak / kábeleknek. Vasbetonból vasbetonba, 6 emelet különbséggel, akkor talán.. De ott is inkább kilógatnám a saját antennájukat az ablakba, oszt' kész.
Gyári antennakonzolokban sajnos nem vagyok jártas, pedig lassan én is fel szeretnék tenni egy újabb helyszínre egy grid-et, és még nem tudom pontosan, hogyan fogom csinálni.
Mod. #335: akkor mégiscsak le van védve az a router egy jelszóval? Mert pl. a DD-WRT (firmware-rel futó) routerek azt csinálják, hogy az IP-címüket beírva egy összefoglaló oldalt ugyan megjelenítenek (különben még ez is letiltható), de máshová már nem tudsz lépni, mert akkor jelszót kér. Ha ez így van, mégsem teljesen ''síkhülye'' az a szomszéd..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest