- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
64b0r
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1474 üzenetére
A helyzet a következő:
Az eredeti the Witcher játék magyar szinkronos verziója van meg, és a beállításokban egyáltalán nincs lehetőség nyelv átállítására. (még lengyelre sem) Felirat bekapcs-kikapcs volt az összes választási lehetőség.Feltettem az 1.4-es patch-et, ahhoz kellett a hungarian language pack (anélkül nem volt hajlandó elindulni sem) de letöltöttem az english language pack-et is, és így a telepítőben választhattam, hogy akarom-e az angol szinkront is telepíteni. (a magyar mellől persze nem lehetett kiszedni a pipát, így csak annyit tehettem, hogy az angolt is kipipáltam vele együtt)
Telepítés után egy óráig konfigurálgatta magát (), azóta belépve egy átalakult menü fogad, lehet nyelvet választani (
)
NO DE: Az új játék indítása résznél választhatok, hogy az eredeti witchert akarom végigjátszani, vagy a kibővített fejezetekkel szeretnék inkább foglalatoskodni. Mondom, előbb játsszuk végig az eredetit, mert még úgysem fejeztem azt be. (a szinkron bénasága miatt abbahagytam)
ERRE KIDERÜLT, HOGY TOVÁBBRA IS MAGYAR NYELVEN BÉNÁZNAK BENNENincs valakinek valami mentő ötlete, hogy hogyan lehet angolt varázsolni az eredeti részek alá? (már arra is gondoltam, hogy megszerzem az angol verziót torrentről, és kézileg kicserélgetem benne a hangfájlokat
)
-
Calibos
addikt
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1466 üzenetére
Majd kipróbálom amit leírtál bár nekem ATi van, nos anno a gyári driverrel nekem elég durva dolgokat csinált olyan volt, hogy ilyen szürke háromszögek meg mindenféle négyszög repkedett a képben és játszani nemlehetett tőle, asszem linkeltem is anno itt az X1950 topicban. Egyébként fegyverek közül elég sok a variáció, főleg a meteoritokkal bár néha elég gyenge + okat lehet kihozni. Mágikussá meg rúnakővel teheted de az meg nem tart örökké
.Nekem a fagyásokon kívűl az nem tetszik hogy, maga a patch 1 csomó dolgot javít "ugyebár", ezek közül amit kiemelek az hogy a harc után egyböl elteszed a fegyvert ezt írták is hogy kivan javítva, jó biztos mert nálam semelyik patchal nemjavult, és ezzel szívtam a legtöbbet. Aztán kúlosabb lenne ha a rúnakő végig megtartaná a kard auráját nemcsak amikor ráteszed. A tárgyak elrakásával nekem is vannak gondjaim, elsőre semmi nemfért el de a patchnak hála sok hely van és külön is válogatja. A fegyós dolog amit te is írtál én azzal homályvízben szívtam, csináltam 1 tökjó ezüstkardot erre a tó úrnője adott 1 jobbat hát behaltam akkor. Meg a mocsárban a közlekedés elég nehézkes televan láthatatlan fallal. Más hirtelen nemjut eszembe, de ezektől függetlenül nagyon élvezetes játék és mindmáig szeretem csak tudjam kivinni úgy hardon hogy nem törli kifagyással a mentésem xD. Nembántam meg hogy megvettem amúgy : D.
-
MomoSinX
aktív tag
-
ScouserHUN
tag
válasz
fiATHaLON #1300 üzenetére
Én játszottam az Oblivionnal, a WoW-al és a Witcherrel is, sőt megvan mindegyik eredetiben.
Az Oblivion az igazi szerepjáték, ott tényleg azt csinálsz amit akarsz. Te teszed fel a páncélt, te beszélgetsz az emberekkel, mindent úgy csinálhatsz ahogy kedved van.
A WoW pedig egy társasági játék, ami nagyon élvezetes tud lenni, ha hozzáértő társakkal minden este leülsz 2-3 órára raidelni vagy instázni. Semmi szerepjáték nincs benne, csak szintezed a karaktered 70ig, aztán jönnek az insták, majd a végén a raidek. És a rengeteg farmolás... Épp most mondtam le az accomat, mert punnyadás az egész így a kieg előtt.
Nos a Witcher pedig inkább egy RPG kalandjáték. Érdekes döntéseket kell meghoznod benne és érdekfeszítő a története. Jah és magyar!!! Érdemes megvenni mert, nagyon olcsó és ingyen töltheted hozzá az enhanced verziót ami most jelent meg. 4-5K ft lehet mostanában.
-
válasz
fiATHaLON #1297 üzenetére
Nohátakkor:
Alapvetően két kardod van, az acél és az ezüst, utóbbiból csak 1 lehet (és ezt cserélni se nagyon tudod, max rúnákkal, meg van egy küldetés, ahol szerezhetsz egy jót), előbbiből lehet 2, és ezekből több is van a játékban, de szerintem olyan őrült jelentősége nincs, hogy milyet használsz. A kardokon kívül még a vért az, amiből vehetsz újat, van egy 5000 orenes, amit az 5. fejezetben cserélhetsz le egy még jobbra, más "hacuka" nem nagyon van, igazából a képességpontokkal tudod fejleszteni magad (védekezésben is).
A két mellékküldetés pedig bármikor játszható, nem kell hozzá befejezni az alapjátékot.
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest