Keresés

Aktív témák

• 64b0r

aktív tag

válasz fiATHaLON #1474 üzenetére

A helyzet a következő:
    Az eredeti the Witcher játék magyar szinkronos verziója van meg, és a beállításokban egyáltalán nincs lehetőség nyelv átállítására. (még lengyelre sem) Felirat bekapcs-kikapcs volt az összes választási lehetőség.

Feltettem az 1.4-es patch-et, ahhoz kellett a hungarian language pack (anélkül nem volt hajlandó elindulni sem) de letöltöttem az english language pack-et is, és így a telepítőben választhattam, hogy akarom-e az angol szinkront is telepíteni. (a magyar mellől persze nem lehetett kiszedni a pipát, így csak annyit tehettem, hogy az angolt is kipipáltam vele együtt)
    Telepítés után egy óráig konfigurálgatta magát ( :W ), azóta belépve egy átalakult menü fogad, lehet nyelvet választani ( :C )

NO DE: Az új játék indítása résznél választhatok, hogy az eredeti witchert akarom végigjátszani, vagy a kibővített fejezetekkel szeretnék inkább foglalatoskodni. Mondom, előbb játsszuk végig az eredetit, mert még úgysem fejeztem azt be. (a szinkron bénasága miatt abbahagytam)
    ERRE KIDERÜLT, HOGY TOVÁBBRA IS MAGYAR NYELVEN BÉNÁZNAK BENNE :O :O :O :W :W :W

Nincs valakinek valami mentő ötlete, hogy hogyan lehet angolt varázsolni az eredeti részek alá? (már arra is gondoltam, hogy megszerzem az angol verziót torrentről, és kézileg kicserélgetem benne a hangfájlokat :U :B )

• 64b0r

aktív tag

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:
    1, Ha felnyomom az angol language pack-et, akkor angolul is lehet játszani (hátborzongatóan szar a magyar szinkron)?
    2, Az 1.4-es patch-hez kellenek a korábbiak, vagy ebben benne vannak az 1.1-1.3-ig a patchek?

Köszi :R

Aktív témák