- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
64b0r
aktív tag
válasz
fiATHaLON #1474 üzenetére
A helyzet a következő:
Az eredeti the Witcher játék magyar szinkronos verziója van meg, és a beállításokban egyáltalán nincs lehetőség nyelv átállítására. (még lengyelre sem) Felirat bekapcs-kikapcs volt az összes választási lehetőség.Feltettem az 1.4-es patch-et, ahhoz kellett a hungarian language pack (anélkül nem volt hajlandó elindulni sem) de letöltöttem az english language pack-et is, és így a telepítőben választhattam, hogy akarom-e az angol szinkront is telepíteni. (a magyar mellől persze nem lehetett kiszedni a pipát, így csak annyit tehettem, hogy az angolt is kipipáltam vele együtt)
Telepítés után egy óráig konfigurálgatta magát (), azóta belépve egy átalakult menü fogad, lehet nyelvet választani (
)
NO DE: Az új játék indítása résznél választhatok, hogy az eredeti witchert akarom végigjátszani, vagy a kibővített fejezetekkel szeretnék inkább foglalatoskodni. Mondom, előbb játsszuk végig az eredetit, mert még úgysem fejeztem azt be. (a szinkron bénasága miatt abbahagytam)
ERRE KIDERÜLT, HOGY TOVÁBBRA IS MAGYAR NYELVEN BÉNÁZNAK BENNENincs valakinek valami mentő ötlete, hogy hogyan lehet angolt varázsolni az eredeti részek alá? (már arra is gondoltam, hogy megszerzem az angol verziót torrentről, és kézileg kicserélgetem benne a hangfájlokat
)
-
64b0r
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1, Ha felnyomom az angol language pack-et, akkor angolul is lehet játszani (hátborzongatóan szar a magyar szinkron)?
2, Az 1.4-es patch-hez kellenek a korábbiak, vagy ebben benne vannak az 1.1-1.3-ig a patchek?Köszi
Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest