- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
Le is töltöm amíg megnézem az új heroes részeket
Különben a második felvonásban járok és nyomozok ezerrel. Már jó régen megvan a játék, de elő WoW fizetés mellett vettem meg és nem játszottam vele sokat. A WOTLK érkezése miatt a WoW most hihetetlen unalmas, le is mondtam az előfizut, úgyhogy most az Enhanced Editionnal újrakeztem 2-3 napja és teljesen magába szippantott. Hatalmas játék.
A legjobb az egészben az lesz, hogy majd a 4850es kárytámmal újra végig fogom nyomni. Sajna az csak 1 honap mulva lesz, de jobb lesz mint a mostani 8600gt-vel..
-
Novella nem ér 3500Ft-ot nekem, úgyhogy marad az akciós eredeti, meg a letöltött patch.
Elvileg 1,5Giga a patch. Legalábbis maga a patch 909 mega volt, a magyar nyelvi csomag meg öccázvalahány mega.
A szinkront meg majd meghallgatom, ha gázos, akkor leszedem inkább az angolt is, és magyar felirattal nyomom...
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Képregény topik
- Windows 11
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest