- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
Aktív témák
-
Nekem tegnap este sikerült végigjátszanom a játékot, közepes nehézségen. Sajna nagyon könnyű volt a vége, a Nagymester harc elején toltam egy Fecskét, és az bőven kitartott a Vadak királya ellen is, alig sebződtem le. 39. szintű lettem a végére, és a játék második felében a varázslatok közül már csak az Igni volt az, amit használtam, mert az is bőven elég volt mindenre. Szóval lehet, hogy majd kicsit később nekiugrok hardon (bár ez szerintem azt fogja eredményezni, hogy a nehezebb harcoknál többször nyomok majd reloadot
). Összességében azért nagyon tetszett, hihetetlen részletességgel dolgozták ki a világot a készítők, és külön jó volt a sok apróság, pl. a kockapóker, ökölharc, csajgyűjtés 
Egyébként mennyire szívtam meg, hogy a Collector's Edition van meg, és így tuti nem fogom megvenni az Enhanched-et?
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Könyvajánló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Összességében azért nagyon tetszett, hihetetlen részletességgel dolgozták ki a világot a készítők, és külön jó volt a sok apróság, pl. a kockapóker, ökölharc, csajgyűjtés