Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
válasz
PhilBrick
üzenetére
ez a kovácsolás téma nem tiszta nekem, rányomok arra a kis kalapácsikonra a kovácsnál, és a bevásárlós ablak jelenik meg
, nem vágom, mindegy vettem jóképességű kardot azzal hentelek most, viszont elakadtam, a 3.chapter-nél, a királynővel nem bírok, olyannyira, hogy rámver egyet oszt jóidő, máris megfeküdtem, arra már rájöttem, hogy be kell omlasztgatni a barlangot, az megvolt, nem jön erősítés neki, viszont így sem bírok vele, gondolom Én vagyok a béna, mitévő legyek? 
-
Worker
aktív tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Eloszor is koszonom a valaszokat!

- A szefiraknak utanaolvastam kicsit, es most mar tudom, h a golemes hianyzik (nincs fel oraja, h megkaptam a 'nyomozassal kapcsolatos szefirat' - az volt a masik hianyzo). A golemes szefirarol vmi olyasmit olvastam, h druidak fognak segiteni a golemnel... De mikor elmentem a druidakhoz, vegigkerdeztem mindet (a sima druidakon kivulaz eloljarot, meg a 'csajt' is, de egyik se nyogott semmi ilyesmit...). Ebben kene 1 kis segitseg, h mit csinalok rosszul

- Az a Siegfried bizony az volt, akire en gondoltam, csak vmilyen bug kovetkezteben nem akart nagyon sokaig megjelenni a posztjanal (te egy masik csavora gondoltal, annak is vmi hasonlot kellett leszallitani, de azt mar korabbanteljesitettem). Egyszer volt olyan szerencsem, h csak felbukkant a 'posztjan', es akkor atadtam neki a boroket.
- Kb 1 oraja sikerult megszereznem a 3. piros meteoritot is, igy sikerult egy 1000 rubeles kardot kovacsoltatni
Azt azonban meg nem tudom, h fogom-e hasznalni, mivel ezzel nem lehet a 'witcher harcstilusokkal' harcolni, szal csak bizonyos ellenfelek ellen jo (csoportos, v gyors ellenfelek ellen nem, nomeg szornyek ellen se vszinu...).- Azt honnan tudod, h hanyas szintu vagy? En nem lattam sehol kiirva, csak annyi van, h 'fejlodo witcher' (mai jatekom soran egyebkent egyszer v 2x mar en is kaptam ezustpontot is szintlepesnel + 3 bronzot).
Aktív témák
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Batch programozás
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, nem vágom, mindegy vettem jóképességű kardot azzal hentelek most, viszont elakadtam, a 3.chapter-nél, a királynővel nem bírok, olyannyira, hogy rámver egyet oszt jóidő, máris megfeküdtem, arra már rájöttem, hogy be kell omlasztgatni a barlangot, az megvolt, nem jön erősítés neki, viszont így sem bírok vele, gondolom Én vagyok a béna, mitévő legyek?