- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Leszedtem, egész éjjel ment a gép, mert alig csordogált. Erre felrakom, és úgy elszáll, hogy csak úgy nyekken (a küldetésszerkesztő szintén). 1.3-ról upgrade-eltem, gondoltam, lehet hogy az bezavart, ezért legyaktam az egészet, újra fel dvd-ről, majd megint telepítettem az 1.4-et és ismét elszáll (rögtön, miután teljes képernyőre vált, egy pillanatig fekete kép, aztán a hibaüzi). Az alapjáték megy. Amúgy XP SP3, Forceware 177.83. Van ötletetek, hogy még mivel próbálkozhatnék? (angol+magyar hangot, valamint a két mellékküldit tettem fel az installal).
-
ScouserHUN
tag
Én már nem egy szinkron Bug-gal találkoztam, volt hogy nem azt mondta amit kiválasztottam vagy ami a feliratban volt írva. A karakterek tényleg változatosabbak, főleg hogy a kocsmában nincs 5 ugyanolyan kinézetű fickó. Végülis a fejük még mindig ugyanolyan, csak a ruhájuk legalább más. De még mindíg nem fogok vele játszani, mert a videokártyám csak 1024-ben birja el és nem tetszik annyira. Most már kivárom azt az 1 honapot a Radeon 4850-ig

Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest