- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoDD3rke
csendes tag
Mindenfajtával meg lehet csinálni! (na jó a piszt.pákával elég nehéz
) nekem itthon speciel egy weller van. WS-80 nézzetek utána a Conrádnál h menyibe van
a táp rövidítésről anyit : szebb lett volna a zsugorcső es én a tápházba csináltam volna a roviditést . csak igényesebb lett volna nem? és a hoszzabik résznél meg a drótra új molex anya pineket forasztottam volna . (lehet kapni )(nehezen) az IDE kábelnél egyszerűbb röviditési mód is van ! leszeded róla a csatikat csak 2 őt (1 ik szélső marad ), [kis fuleket szélén feszíted finoman egy csavarhuzoval.] , méretrevágod a kábelt tetszőlegesen viszarakod a csatikat.
látjátok mindent meg lehet oldani jobban iskérdezzetek ezentúl meg tapasztaltabbakat róla
1 ébként grat
én is fogok majd nyitni magamnak egy ilyen topicot
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest