Új hozzászólás Aktív témák
-
imi4199
tag
Most jövök a T*e*c*-ból.
Sajnos nem volt belőle kiállítva, csak a dobozt lehetett megnézni, de egyértelműen billentyűzettel van!
Van is belőle eldugva (alig találtam meg) 4 doboz, gondolom, majd ha letelik az akció, kirakják a többit is...
Az akksit én is néztem, hogy 5000 mAh, de lehet, ahogy telefonok esetén, a windows alapból kevesebbet kér enni a tápból...?
Azért ennyiért meggondolandó vétel...Hasonló kvalitású 10"-os gépeket (70eFt-ig) ilyen 32/2-es belsővel tudnátok még ajánlani?
Egyenlőre az zavar, hogy alig van infó erről a 10i-ről... -
imi4199
tag
Sziasztok!
Most láttam az aktuális T*e*c* akciós újságban, hogy a LARK Ultimate 10i nagyon kedvező áron kapható most. Ezzel találkozott már valaki? Sehol nem találok róla semmi magyar nyelvű (le)írást..
Amit neten lengyelül látok róla, az alapján elég jó készülék, már a 8i-vel is sokan meg voltak elégedve..., csak ebben dupla a tárhely és a RAM mérete, nem csak a kijelző nagyobb...
Vajon ezt hivatalosan (a 8i-t csak kerülővel lehet tárhely hiány miatt) lehet Windows 10-re frissíteni?
Jó lenne, ha mókolás nélkül is menne, mert nagyon jó vétel...
Mi a véleményetek?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest