- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
válasz
rocketry23 #15367 üzenetére
Úgy van, hogy a Microsoft nem javít. Kiválasztod a menüből a problémát, és annak megfelelő árajánlatot kapsz egy új készülékre. Én csak szoftverfrissítést akartam, és 400 euróért ajánlott a rendszer vadonatúj gépet.
A Surface Pro előnye az integráltság magas foka. Ebbe nem barmolnak bele, az már nem lenne ugyanaz. Nem toldoz, nem foltoz.
A biztonság kedvéért és hazaszeretetből írom, figyelmeztetésül, hogy ez a készülék nem minden célra megfelelő, amire egy laptop. Számomra a zsanér nélküli billentyűzet nem elég. Az egyetlen USB esetleg nem elég. A mini Display porthoz vettem HDMI átalakító kábelt Kínából, 1000Ft alatt. Megrendeltem bőven azelőtt, hogy valaha szükség lett volna rá, hogy ne kerüljön hirtelen szükségben a tízszeresébe.
(Mivel portrait módban használom, azaz A4-es lapot imitálva, a saját billentyűzete pedig landscape módra van kitalálva, mágnessel a sarkába tettem egy parányi billentyűzetet egérrel. Ha nem akarod A4 lapként használni, akkor inkább laptopot vegyél, akár Surface Bookot vagy mást.) Vagy 2 az 1-bent. -
cidalain
veterán
válasz
rocketry23 #15363 üzenetére
Hát ezt azért meg kellett volna említenie az eladónak! Alapvető hiba! Ha hirdetnek egyet púpos akkuval és sárgult kijelzővel, akkor mennyiért vetted volna meg? 30? 20? Ingyen se kellett volna? Na, látod. Ha megérné megcsinálni, akkor megcsináltatta volna az előző tulaj. De hogy neked tuti nem éri meg úgy hogy nem értesz hozzá (szervizesnek, aki tud nettó áron kijelzőt venno, és érti a szakszerű csere folyamatát, annak lehet hogy megéri cserélni)
-
válasz
rocketry23 #15363 üzenetére
A hivatalos Microsoftos ar egy ilyen hibara kb. 130-150e forint.
-
válasz
rocketry23 #15361 üzenetére
Nem gazdasagos megcsinalni, tobbe fog kerulni megcsinalni, mintha vennel egy masikat. Ha ezt nem mondta az elado, akkor adja vissza az egesz penzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest