- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Igen. Elégge szétparticionált. Aapból 17 giga vana winre és vagy 8 az androidra. Egyik fórumtársunk használja mindkettőt, és ha teszel bele egy bagyobb sd-t amiből már van egéaz gyors is, akkor türhetően használható mindkét rendszer.
A proci: szerintem az ablakok nem fognak neki gondot okozni. Ez az atom egészen más világ. Nekem is volt ilyan netbukom, atom procival, 2 giga rammal, az tényleg idegölő. Ez a 4 magos 64 bites atom már egészen más. Gyors rajra a win 8.
Én letöröltem róla az androidot, gyakorlatilag laptop helyet haználom munkára, plusz tabletnek.
Teljesen kiváltja a laptopomat - mondom nekem, de én csak levelezek, office, powerpoint, publicher, exel, és internetes böngészés.
De mivel ugyanilyen procival van mediaboxom is, nyugodtan mondhatom, hogy a fullhds filmek sem akasztják meg.Szóval azért nem egy erômű - főleg hogy csak 2 giga ram, bár nekem meglepő, higy a dualkoris 2.2 es intel procim 4 giga rammal sokszor lassabbnak tűnik a laptopomon mint a tablet, bár az egy 6 éves technológia - ennek ellenére nekem jobban nyujtott, mint amire vártam..
-
han_lev
senior tag
Minden win-es tablet gyakorlatilag teljes értékű windowst futtat
Nekem Teclast dual bootos van (Ipad hasonmás) de én csak winnel használom. Ha van hozzá egy billentyűzetes tokod, szinte laptop, de mágis használhatod tablet-olvasóként.
Ha nem gondolkodtál Kinaiban (a gari miatt)
akkor esetleg a Lenovo Mixii 3 10"ez szerintem itthon is kapható de mondjuk javasolnálnám nem a gyári dokkolós változattal , hanem esetleg egy ilyen billentyűzetes tokkal, ami szintén a sajátja.
Nem tudom, hogy a magyar bótba adják e így, de szerintem jó.
Van 8"-os változatban is. elég sok helyen
persze kínából ez is olcsóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest