Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Igen. Elégge szétparticionált. Aapból 17 giga vana winre és vagy 8 az androidra. Egyik fórumtársunk használja mindkettőt, és ha teszel bele egy bagyobb sd-t amiből már van egéaz gyors is, akkor türhetően használható mindkét rendszer.
A proci: szerintem az ablakok nem fognak neki gondot okozni. Ez az atom egészen más világ. Nekem is volt ilyan netbukom, atom procival, 2 giga rammal, az tényleg idegölő. Ez a 4 magos 64 bites atom már egészen más. Gyors rajra a win 8.
Én letöröltem róla az androidot, gyakorlatilag laptop helyet haználom munkára, plusz tabletnek.
Teljesen kiváltja a laptopomat - mondom nekem, de én csak levelezek, office, powerpoint, publicher, exel, és internetes böngészés.
De mivel ugyanilyen procival van mediaboxom is, nyugodtan mondhatom, hogy a fullhds filmek sem akasztják meg.Szóval azért nem egy erômű - főleg hogy csak 2 giga ram, bár nekem meglepő, higy a dualkoris 2.2 es intel procim 4 giga rammal sokszor lassabbnak tűnik a laptopomon mint a tablet, bár az egy 6 éves technológia - ennek ellenére nekem jobban nyujtott, mint amire vártam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest