- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
Igen. Elégge szétparticionált. Aapból 17 giga vana winre és vagy 8 az androidra. Egyik fórumtársunk használja mindkettőt, és ha teszel bele egy bagyobb sd-t amiből már van egéaz gyors is, akkor türhetően használható mindkét rendszer.
A proci: szerintem az ablakok nem fognak neki gondot okozni. Ez az atom egészen más világ. Nekem is volt ilyan netbukom, atom procival, 2 giga rammal, az tényleg idegölő. Ez a 4 magos 64 bites atom már egészen más. Gyors rajra a win 8.
Én letöröltem róla az androidot, gyakorlatilag laptop helyet haználom munkára, plusz tabletnek.
Teljesen kiváltja a laptopomat - mondom nekem, de én csak levelezek, office, powerpoint, publicher, exel, és internetes böngészés.
De mivel ugyanilyen procival van mediaboxom is, nyugodtan mondhatom, hogy a fullhds filmek sem akasztják meg.Szóval azért nem egy erômű - főleg hogy csak 2 giga ram, bár nekem meglepő, higy a dualkoris 2.2 es intel procim 4 giga rammal sokszor lassabbnak tűnik a laptopomon mint a tablet, bár az egy 6 éves technológia - ennek ellenére nekem jobban nyujtott, mint amire vártam..
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest