Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
bazsimano #10827 üzenetére
Én a chuwit venném, sőt vettem is. Teljesen elégedett vagyok vele. Dual os nem jó, mert felezi a háttértárat.
Én a helyedbe elfondolkodnék a geatbest helyett a banggood.com-ról, bár nem eu-s raktárból vettem, de holland postával bő 3 hét alatt itt volt, áfa, és vám mentesen. Kuponkóddal 159$ ért. -
cidalain
veterán
válasz
bazsimano #10829 üzenetére
ez jó kérdés: csak film + netre elég bőven a csak android is.
de ezt nem mérlegeltem, mert ez a windowsos topicha multiplatformot szeretnél, hogy a következő 2-3 évben mindenre jó legyen akkor a dualos Onda jobb lenne.
ha androidos játékok kellenek akkor mindenképpen. (update, most látom, egyik sem duálos. pedig már láttam olyat, bár az lehet hogy csak 8"-os volt...)ha ez nem opció, akkor nem leszel hátrányban a sima win tabbal, hisz netezni, filmezni ezen is lehet. legalább szokja ezt is a gyerek, nem fogja "összeszarni" magát, amikor az iskolában PC elé ül (az androidot majd megtanulja úgyis a szülők telefonján, vagy majd a sajátján, ha lesz neki.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged