- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
MrWhite
üzenetére
És még ~11500 a vámnak, áfa+2000 ft ügyintézési díj. Azért a chuwi egy tizessel olcsóbb, 24-25 körüli áron van a shopokban, 8750 volt még rá a fizetnivalóm. Például nincs szükségem gps-re, van külön gps, az összes telefonunkban is van. A 3g nem rossz, de nem létszükséglet, a telefon úgyis mindig a zsebben van, hotspot funkcióval, tudom használni a netet a tablet wifijével, és nem kell +1 simkártyával vacakolni amit csak a tab miatt tartanék fenn. Úgyhogy nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy mi a jobb, nekem nem érné meg az a plusz 13e érte, a képernyőjét se láttam hogy milyen, a chuwinak meg kifejezetten jó bármilyen irányból.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite
üzenetére
Elsősorban a magyarországi gari és számla miatt választom azt a tabletet, meg véginéztem a teszteket és mind jót írt róla, ajánlotta. Nem nekem kell ezeket intézgetni, pl. garanciális dolog esetén a szállítási költséget állni, én ilyen kényelmes, lehet elkényelmesedett, kockázatekerülő vagyok vagyok no.
Alapból nem venném le az androidot, én nem utáltam, és vannak olyan játékok, progik amik jól jöhetnének időnként, meg azért jó volt hogy a felületet, billentyűt teljesen le lehetett cserélni, bár annyira nem lételem az egész. Csak akkor venném le az androidot, ha Windows-nak kevés lenne a 14,6 GB pl. Win 10el lehet hogy ez lesz, de legjobb lenne az, ha szét lehetne particionálni úgy hogy 20 GB a windowsnak, maradék az Androidnak.
Elsősorban azért jöttem át kb. 3 hónapja WP frontra mert az 50 ezer alatti alsó középkategóriás telók támogatása android fronton nagyon rossz és nem bántam meg, sokkal rosszabbat gondoltam róla. Lumia 640-et vettem és a csempés dolog egész jól használható és alap progik meg vannak, nagyon stabil, jól optimalizált a WP is, még ebben az olcsó kategóriában is, nem kellett újraindítgatnom, nem lassult be.
Az Andorios Tablet bekrepált leesett párszor, meg már lassú is, régi is ezért már régóta terveztem a tabletet, és gondoltam maradok Windows fronton, hátha a 10-zel a kütyük jól össze lesznek kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest