Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Köszi, ránézek maj,d ha lesz egy kis időm...
Közben megnézegettem még 1-2 programot, és sajna nem túl jó eredmények születtek...
Feltelepítettem a DosBox-ot, és ránéztem 3 régi nagy-nagy kedvencre:
Panzer General és Fantasy General: érzékeli az érintést, de kb. 2-3 cm-rel feljebb, mint ahova bökök...
Ráadásul egy kicsit oldalt is eltér, így a kép jobb szélén levő ikonok a PG esetében használhatatlanok, mivel nem lehet annyira a képernyő szélére bökni, hogy oda ugorjon a kurzor.
Master of Magic: érdekesen érzékeli az érintőképernyő nyomkodását. Alapból meg sem nyikkan, de a jelenlévő egérkurzorra bökve és nyomvatartva, odébb lehet húzni a kurzort, és ha elengedem, klikkelésnek érzékeli...
Sajnos itt is jelen van némi pontatlanság, így szintén játszhatatlan.
Nekem úgy tűnik, hogy a játékokbabeépített egérdriver-kezelés a ludas: ahol az viszonylag normálisan meg van valósítva, ott működik az érintéssel történő vezérlés, olyan program esetében is, ami nem érintésre készült. Sajnos az esetek 99%-ában nem ez a helyzet...
Még azt is el tudom képzelni, hogy egy háromsoros egérdriver-buzeráló programocskával (játéksémákat használva) meg lehetne oldani a problémát. Bosszantó, hogy ilyen kevésen múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ráadásul egy kicsit oldalt is eltér, így a kép jobb szélén levő ikonok a PG esetében használhatatlanok, mivel nem lehet annyira a képernyő szélére bökni, hogy oda ugorjon a kurzor.