Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Köszi, ránézek maj,d ha lesz egy kis időm...
Közben megnézegettem még 1-2 programot, és sajna nem túl jó eredmények születtek...
Feltelepítettem a DosBox-ot, és ránéztem 3 régi nagy-nagy kedvencre:
Panzer General és Fantasy General: érzékeli az érintést, de kb. 2-3 cm-rel feljebb, mint ahova bökök...
Ráadásul egy kicsit oldalt is eltér, így a kép jobb szélén levő ikonok a PG esetében használhatatlanok, mivel nem lehet annyira a képernyő szélére bökni, hogy oda ugorjon a kurzor.
Master of Magic: érdekesen érzékeli az érintőképernyő nyomkodását. Alapból meg sem nyikkan, de a jelenlévő egérkurzorra bökve és nyomvatartva, odébb lehet húzni a kurzort, és ha elengedem, klikkelésnek érzékeli...
Sajnos itt is jelen van némi pontatlanság, így szintén játszhatatlan.
Nekem úgy tűnik, hogy a játékokbabeépített egérdriver-kezelés a ludas: ahol az viszonylag normálisan meg van valósítva, ott működik az érintéssel történő vezérlés, olyan program esetében is, ami nem érintésre készült. Sajnos az esetek 99%-ában nem ez a helyzet...
Még azt is el tudom képzelni, hogy egy háromsoros egérdriver-buzeráló programocskával (játéksémákat használva) meg lehetne oldani a problémát. Bosszantó, hogy ilyen kevésen múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ráadásul egy kicsit oldalt is eltér, így a kép jobb szélén levő ikonok a PG esetében használhatatlanok, mivel nem lehet annyira a képernyő szélére bökni, hogy oda ugorjon a kurzor.