- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem, szélesebb. A gép maga 22cm a rapoo meg 28cm széles. Szerintem 10"-os -hoz ideálisabb lenne ez a szélesség, talán még egy tok-ba is bel lehetne "sufnituningolni", de 8" esetében ez kizárt. Ráadásul nem is érdemes. Én se azért vettem hogy úton-útfélen használjam, csak otthonra van, oda meg több mint tökéletes.
Billentyűzetes tokot találhatsz a neten, de azok 90%-a el van fuserálva. Vagy US kiosztás, vagy találsz rajta magyar gombokat is, de máshol, vagy a billentyűk mérete "nyomott". 10"-os táblához könnyebb rendes billerres tokot találni, már ezt is tudom

(#646) cinkoxid: Ez kicsit durva. Nálam úgy 2 hét után az elhasználódás 4,5% a BatteryBar szerint (ami szintén soknak tűnik, hisz ilyen ütemben 1 évet se bír ki). Ennek ellenére úgy tapasztalom hogy tovább bírja szusszal mint amikor megvettem.
Hőmérséklet tekintetében meg nálam akkor melegedik nagyon, ha töltöm. Nem forró, nem zavaró, de érezhetően melegebb a gép. Játék után is persze jelen van ez a dolog, de talán nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest