Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Láttam,olvastam minden hozzászólásod a topikban.

Nekem voltak percek,hogy azt hittem,vissza kell vinnem gariba. 50% körüli akksinál gondolt egyet,és kikapcsolt, vissza se tudtam kapcsolni,mert betöltés közben megint kikapcsolt. Kétszer eljátszotta, azóta már szépen bírja teljes merülésig. Gondolom észhez kellett térnie az akku % kijelzésnek.
Mindezek ellenére meg vagyok elégedve vele,és bátran merem ajánlani annak,aki tabletet akar venni,windows rendszerrel.Persze hozzáteszem,aki megteheti,az vegyen olyat,ami nagyobb tárhellyel, és több RAM-al rendelkezik..(#5001) nexus6: Így van,ezekre tökéletes. Aki meg játszani akar rajta,az nyissa ki a pénztárcáját..
Én azt tervezem,hogy veszek hozzá egy tokot,egy vezeték nélküli billentyűzettel, és a laptop helyett ezt fogom magammal vinni disco-t csinálni, ugyanis a virtual DJ is tökéletesen fut rajta,és sokkal könnyebb hurcolni... Csak még nem találtam meg a megfelelő cuccokat hozzá. Igaz,jelenleg úgy gondolkodom,hogy a zenék külső vinyón vannak. ha vennék egy 32-es memória kártyát, máris könnyebb lenne. Csak hát próbálom minél olcsóbban megúszni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest