- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Szürkét rendeltem az mégis konzervatívabb mint mondjuk a rózsaszín vagy a sárga.
10 napos határidőt adtak meg AliExpress-en. Beszéltem a bolttal is és raknak a dobozba EU töltőfejet. Így még azért sem kell majd rohangásznom. Már csak egy microHDMI->HDMI átalakítót kell beszereznem hogy teljes legyen a felszereltség.
Amúgy az vicc kategória hogy DHL-el 10$ a szállítási költség (~2300 forint) a világ másik feléről, de ha Pestről rendelek vidékre akkor is 2000-2500 forint a posta. Hogy van ez?
szerk.: Az hogy azon az oldalon elfogyott nem jelenti hogy másnak sincs már egy darab se. Ami érdekesség hogy néztem egy orosz videót és bár nem mondja de látszik hogy a most Augusztusi Voyo-n már WimBoot-van mert a 32Gb-os tárhelynek csak ~10-15%-a volt foglalva. Sajnos sz*r volt a videó minősége így csupán a csíkot láttam nem a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 3
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest