Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Szürkét rendeltem az mégis konzervatívabb mint mondjuk a rózsaszín vagy a sárga.
10 napos határidőt adtak meg AliExpress-en. Beszéltem a bolttal is és raknak a dobozba EU töltőfejet. Így még azért sem kell majd rohangásznom. Már csak egy microHDMI->HDMI átalakítót kell beszereznem hogy teljes legyen a felszereltség.
Amúgy az vicc kategória hogy DHL-el 10$ a szállítási költség (~2300 forint) a világ másik feléről, de ha Pestről rendelek vidékre akkor is 2000-2500 forint a posta. Hogy van ez?
szerk.: Az hogy azon az oldalon elfogyott nem jelenti hogy másnak sincs már egy darab se. Ami érdekesség hogy néztem egy orosz videót és bár nem mondja de látszik hogy a most Augusztusi Voyo-n már WimBoot-van mert a 32Gb-os tárhelynek csak ~10-15%-a volt foglalva. Sajnos sz*r volt a videó minősége így csupán a csíkot láttam nem a számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad 9 wifi+ cellular megkímélt kiváló akkus! Akció!
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest