- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
LOL, pontosan mit is cáfol ez a komment abból, amit leírtam? PH-s nagyszakértő úr megaszonta, hogy nem lesz 4 GB-os tablet, mert úgyistúldrágalenne, és akkor máris annyi a szegmensnek?!? Ezt elfogadja a bíróság is? Ehhh...
Másrészt mint fentebb írtam, én már azzal is kiegyeznék, ha a T100-zal megegyező paraméterekkel (gy.k. 2 GB memóriával), csak jobb minőségben kivitelezett versenyzők lennének (lesznek is).
Ez a kategória (windows-os tabletek) jelentős bővülés előtt áll. Eddig azért nem fedtek le több réteget, mert nem térült volna meg: aki mindenképp ilyet akart, választott abból amit kínáltak; aki meg inkább más platform felé kacsingatott, azt a nagyobb kínálat sem győzte volna meg. Eddig...
Persze már az előző (jóval gagyibb) Atomra, no meg Y-os i3-i5 procikra is épült jó pár versenyző: [link]
Ergo a skálázódás (ahogy az árakat elnézem) eddig is megvolt valamilyen szinten. Nem gondolnám, hogy a win-es tabletek piaci részesedésének bővülésével, az egyre életképesebb procik eljövetelével, az Intel akcióival stb. ne bővülne a kínálat. Persze lehet hogy én látom rosszul... Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- Sorozatok
- Milyen monitort vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest