Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Nem gondolom én sem, hogy kimaxolás, ma már van igény ilyesmire. Inkább az a helyzet, hogy ha van három ugyanolyan tablet egymás mellett, az egyikben hdmi, a másikban 3g+gps, a harmadikban pedig minden, és az árcédulán a harmadiknál egy huszassal-harmincassal több áll, akkor 10-ből 9 vásárló még ma is inkább úgy dönt, hogy lemond arról a kimenetről ami nem létszükséglet, és nem fizet többet. Akkor sem, ha amúgy "jól jönne az a plusz". (Azaz 2014-ben ki tudná használni.)
A gyártók meg ez alapján lövik be a termékeiket, és emiatt a tízből a tizedik vásárló - aki viszont kifizetné a felárat - nehezen talál magának ideális modellt.

-
Én is nagyon hasonló témában nézelődtem mint te, és kb ugyanezekbe ütköztem. Végül úgy gondoltam, hogy a SIM és a hdmi közül az egyikről le kell mondani, és a hdmi-t fontosabbnak tartottam a prezentációim miatt, így a netet majd tetheringelem telefonról, ez van. :/
NGA:
Köszi, ez jónak hangzik. Most a notebook.hu-n nézem, ott 110 billentyűvel együtt (bár nem tudom, milyen kiosztású). Ott vettem már gépet, elégedett voltam velük. Szerintem rendelek akkor ott egyet és majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest