- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz
r3dsnake #1259 üzenetére
Hihi én is, meg egy 27" thunderbolt display. A bibi ott van, hogy a célszoftver az csak Windowson fut. Ezért is ezt a topic-ot offoljuk szét
Ami miatt megvárom az újabb intel Core M-eket, mert addigra lesz új Win10(?) is és talán jobban fogja kezelni a nagy felbontású monitorokat. Én most egy Dell U2913WM-et használok, és egyre jobban tetszik ha egy táblázatot átlátok. Azonban a HDMI-nek jelenleg itt a vége, emiatt kell majd egy olyan win tablet ami displayportot (tőlem akár kombinálva az új USB szabvánnyal) és ezáltal nagyobb felbontást is támogat.
Még egy fura anomália a csaló aliexpress-es eladónál: a termék oldalán 173 ordert mutat, azonban ha a shopjában nézem a termékeit, akkor ott erre a Voyo tab-ra 200 ordert ír.... [link]
-
kurtuzov
senior tag
válasz
r3dsnake #1253 üzenetére
Én is azt vettem volna, de a Haswell procis az már csak 1 RAM slot-os. Így nem vettem .Néztem még HP Elitebook-ot is, de az meg ronda és vastag lett. Maradt ez.
Hogy ne legyen teljesen off: pont ezért várom a drágább win tabokat - vezeték nélküli bill, egér, rákötve egy nagy monitorra, és legyen benne kakaó. (Ha meg wc-re megyek, akkor simán kikapom a dokkolóból és olvashatom tovább a PH fórumot)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
r3dsnake #1159 üzenetére
A Brazost minden megakasztja
, de ha nem csak válogatsz a RAW-ok között (nálam ez a Sony PlayMemories Home programmal történik, ez akadásmentesen fut a tableten), hanem tényleg lekonvertálgatod a képeket TIFF-be (az előzőekben már említett Image Data Converterrel), azt a Brazos (gondolom a sok RAM miatt) valamivel gyorsabban csinálja. Más programmal nem próbáltam, a Sony gyári vackaival elég szépen lehet dolgozni, és nem is erőforrás-igényesek különösebben. Esténként selejtezni a napi fotótermést szerintem tökéletes, minden másra meg ott a
MasterCardotthoni bivaly asztali gép... -
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
r3dsnake #1107 üzenetére
Nem, az ajándék tok az csak egy fedél, ami 2 db mágnessel csatlakozik a tablet bal oldalához, ebben a csatlakozó idomban van elhelyezve a passzív kapacitív toll. A fedélből primitív állványféleség is hajtogatható. Tehát nincs benne billentyűzet, nincs benne akku vagy elem sem...
Olyan 7000,- forintot ér külön vásárolva... Ezt fogom alkalomadtán lecserélni egy BT-s billentyűzetes tokra, mert néha nagyon hiányzik a klaviatúra...
-
cinkoxid
senior tag
válasz
r3dsnake #689 üzenetére
Jónak tűnik, bár kétszer annyit fizetni érte nekem nem lenne szívem
Egyébként a kamerát egyáltalán nem tudom életre kelteni már. Biosban még szenzor típust is lehet választani, de ugye hiába állítok be pl 5 mp-set, nem tudja használni azzal se. Újratelepíteni meg nem akarom ,mert már eléggé belaktam.
-
cinkoxid
senior tag
válasz
r3dsnake #662 üzenetére
Persze, értem én
Egyébként le kellett meríteni az akksit, majd utána feltölteni, mert 40-ről hirtelen 10%-ra elesett, ezért elkeseredtem, de már jó így
Az utolsó 1% nagyon szenvedés volt, mire feladta. Több, mint 1 óra aida 64 stressz teszt kellett neki max fényerőn, wifivel, hogy tényleg lemerüljön. Azt olvastam kb fél / 1 évente érdemes teljesen lemeríteni, azon kívül nem szabad, ez igaz? -
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake #653 üzenetére
Csak sajnos US ami miatt egy soros az Enter, emiatt az Ű az nem mellette van hanem fölötte, valamint az Í betű helyett SHIFT gomb van.
8"-on ezt megfejelik úgy hogy az ékezetes karakterek az ALTGr...stb. gombok helyett/mellett vannak, tehát lényegében fognak egy magyar billentyűzetet és berakják egy turmix gépbe majd kiszorják egy "deszkára" a gombokat és elnevezik Tablet Billentyűzetnek.(#651) nexus6: Nem tudom, majd megjelenik, amikor megjelenik.
-
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake #645 üzenetére
Nem, szélesebb. A gép maga 22cm a rapoo meg 28cm széles. Szerintem 10"-os -hoz ideálisabb lenne ez a szélesség, talán még egy tok-ba is bel lehetne "sufnituningolni", de 8" esetében ez kizárt. Ráadásul nem is érdemes. Én se azért vettem hogy úton-útfélen használjam, csak otthonra van, oda meg több mint tökéletes.
Billentyűzetes tokot találhatsz a neten, de azok 90%-a el van fuserálva. Vagy US kiosztás, vagy találsz rajta magyar gombokat is, de máshol, vagy a billentyűk mérete "nyomott". 10"-os táblához könnyebb rendes billerres tokot találni, már ezt is tudom
(#646) cinkoxid: Ez kicsit durva. Nálam úgy 2 hét után az elhasználódás 4,5% a BatteryBar szerint (ami szintén soknak tűnik, hisz ilyen ütemben 1 évet se bír ki). Ennek ellenére úgy tapasztalom hogy tovább bírja szusszal mint amikor megvettem.
Hőmérséklet tekintetében meg nálam akkor melegedik nagyon, ha töltöm. Nem forró, nem zavaró, de érezhetően melegebb a gép. Játék után is persze jelen van ez a dolog, de talán nem annyira. -
cinkoxid
senior tag
válasz
r3dsnake #647 üzenetére
Azt el tudom képzelni, de ilyen olcsón kevésné zavar, ha csak ez az egy negatívuma van neki (eddig legalábbis). A biztonság kedvéért elkezdek nézegetni normálisabb akksik után.
Ami a hőfokokat illeti: Terheletlen állapotban 45fok körüli - nem érzem melegnek - aida stressz teszt alatt 60 fokos volt a legmelegebb mag. Azt hiszem ezek normális állapotok. -
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake #616 üzenetére
4Gb azért kicsit túlzás, mivel alapból 32bitet adnak aminél 3Gb a plafon, de valóban hülyeség az 1Gb. Még androidnál is kevés néha, nemhogy a Windowsnál.
Bár gondolom a 3-4Gb-ot és esetleg a 64bit-es rendszert a "prémium" kategórára tartogatják, hisz azt is el kell valahogy adni majd.
Meg ha 10-15 ezer forint a különbség a 32gb és 64gb között akkor árulhatnának már 128gb-os verziót is nyugodtan. Meg normál SDHC foglalat se kerül olyan sokba, vagy a 256Gb-os SDXC bővíthetőség a 3Gb RAM mellé.Persze lehet még kiforratlan ez a dolog, várni kellene a következő generációra. Az tuti hogy a következő tabletem már 10" és minimum 128Gb-os belső tárterülettel rendelkezik
Más: Amint hazamentem tesztelem a Rapoo billentyűzetet az Acer-rel és lehet beletűzök majd egy strófát róla a Cikk-be is.
-
Romvr
őstag
-
tjb007
nagyúr
válasz
r3dsnake #452 üzenetére
Nem tudom mikor rendeltél utoljára, de már egy ideje szinte minden csomagot megfognak függetlenül attól, hogy mi van rájuk írva (gift, alacsony érték stb.).
Arra meg készüljön fel, aki ilyet rendel, hogy csak kínai nyelv lesz rajta (legalábbis eddig az összes ilyen volt), szóval a többi nyelvet mindenkinek saját magának kell megoldania.
-
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake #433 üzenetére
Most nézem hogy Pandawill-ről 185$-ért (43ezer) meg lehetne rendelni. Ami nem rossz. De sajnos 27%ÁFA az +12 ezer forint. Így már 55-re jön ki (+vámkezelési költség 2 ezer) és még mindig nem tudom hogy ha garanciáztatni kell akkor hogyan-miként. 70-ért már van Acer azaz +15 ezer forintért kapsz magyarországi 1 év garanciát, ráadásul az Acer-el kapcsolatban jók a múltbeli tapasztalataim is. Így már szerintem nem éri meg Kínából rendelni. EU-n belül meg ott vagyunk megint hogy 70 ezernél kezdődnek az árak.
szerk: (#445) gyurkikrisz, neked is írtam, vedd úgy
-
tjb007
nagyúr
válasz
r3dsnake #427 üzenetére
HP Spectre 13 x2 - 2 cellás 18Wh a billentyűzet részben
HP Split x2A T200-nál viszont rosszul emlékeztem, annál valóban nincs plusz akku a billentyűzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest