Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroy79
csendes tag
Sziasztok.
Van valakinek egy jól működő és gyári rendszerű lark ultimate 8i tablete? És esetleg lenne olyan kedves hogy csinálna róla egy olyan mentést amit egy másik ugyan ilyen gépet szintén gyárivá tenne, vagy esetleg csak működőképessé. Sajnos nekem a win10 frissítés elintézte az érintőt, és azóta sem tudtam megoldani, hiába telepítettem fel bármit. Remélem van itt valaki aki tudna segíteni , és ezzel nem csak nekem segítene hanem még legalább 4-5 emberkének.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest