- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
touch drivereknél szokott olyan lenni, hogy van egy .fw kiterjesztésű file amit a driver telepítés nem rak a helyére. Ezt kézzel be kell másolni a windows\system32\drivers mappába, és utána telepíteni a drivert, úgy nekem is jó lett. Bele szokták egyébként írni readme-be is.
-
motrola
aktív tag
Sajnos nekem nincs ilyen tabletem, de biztosan akad itt a fórumon akinek van. Idő kérdése mert nem biztos, hogy sürün látogatják a fórumot. A telepítésről más tabletre van tapasztalatom ott is az volt a döntő, hogy egy másik működő voyo driverei le lettek mentve és az újratelepített tabletre felrakva minden funkció működik.
Esetleg olvass vissza hátha akad hozzászólás ami a te tabletedhez kapcsolódik.
Megpróbálhatod még a google-ban rákeresni, de mondjuk az nálam sem jött be. -
molnartom
aktív tag
Ez fusd át[link]
Innen le tudod tölteni - igaz másik tabletre- a win 8.1-et. Tedd fel, jó eséllyel a géped helyreáll, esetleg a drivereket kell újra telepítgetni.
Azt hogy érted "hiába telepítettem bármit"? Tettél fel Win 8.-at, és ott sem volt jó az érintő képernyő?
Lehet ezzel a módszerrel sem oldódik meg a gondod, de hátha. Ebben benne vannak a driverek is integrálva, igaz mondom még 1x - EZ MÁSIK TABHOZ VALÓ!Amúgy gari nincs rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged