Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Már több mint egy éve küzdök egy problémával az Acer tabletemnél. Mikor bekapcsolom normálisan működik a hangerőszabályozó és a Windows érintő gomb is. De egy bizonyos idő elteltével a hangerő fel gomb hangosítás helyett képernyőképet csinál, a hangerő le pedig elindítja a narrátort illetve a Windows gomb nem működik. Azt már sikerült megtalálnom a vezérlőpultba, hogy a narrátor ne kapcsoljon be ilyen esetben a hangerő le gombra. És azt is megfigyeltem, hogy néha rezzen magától a tablet egyet és utána jön elő ez a jelenség. Mintha a Windows gomb lenne a ludas, olyan érzésem van, hogyha sokáig hosszan nyomódik az váltja ki ezt a dolgot. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Hogyan lehetne ezt megoldani. Külföldi fórumokat is nézegettem már a témában és olvastam, hogy Surface tulajok közül is jött már elő néhánynak ez a gond, de megoldást azt nem írt senki.
Arra gondoltam, hogy konstrukciós hiba is lehet mert sokszor akkor jön elő a dolog mikor a dokkólójába van, vagyis a dokkoló erősen megnyomhatja a tablet alját és ezzel együtt a Windows gombot is.
Valahogy inaktívvá kellene tenni a Windows gombot, hogy ne jöhessen elő ez a dolog mert a hangerő gombokat gyakran használom a Windows-t viszont soha. Újraindítás sem javítja meg a dolgot, csak az ha ki és be kapcsolom a tabletet.
Na erre írjon valaki valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest