Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Igen, és ahány review-t olvastam és néztem meg erről a cube-ról, mind negatívumként emelte ki hogy külön töltőportja van... Zőccség, látszik hogy azok semmit nem értenek a szakmájukhoz, hiszen ez a lényeges szempont eszükbe se jutott... Az egy dolog, hogy egy átlagos droidos tartalomfogyasztó júzernek ideálisabb ha szabvány a töltője, ő úgysem használná ki soha a külön csatit, de azért egy x86 win tab messze többre predesztináltatott mint mezei tartalomfogyasztás...

Egyébként a játék kérdése win platformon: próbáltam rajta GTA San Andreas-t, még az is elmenne, csak a túlmelegedés és throttling a probléma - rövid időn belül visszamegy párszáz MHz-re a túlmelegedés miatt és akkor jön a dadogás. Amikor egy táphűtő ventit direktben a tab melegedő pontjára irányítva játszottam vele, akkor megállt 70-pár foknál és folyamatosan játszható volt minden amit próbáltam! Tehát ha valaki játszani akar ilyennel akkor számoljon vele hogy HDMI-n TV-re dug, USB HUB-on billentyűzet, egér, plussz erőteljes ventis fújás a hátlapra... Magyarán nem erre való, de ha nagyon akarod mehet az is...
Viszont ezért jó a win+droid dualboot rendszer: az androidos játékokat elég jól bírja! Ugyan melegszik szépen a háta, de a throttling-ig nem nagyon szokott eljutni és minden remekül játszható!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad 6. Gen. 32gb
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest