- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Igen, és ahány review-t olvastam és néztem meg erről a cube-ról, mind negatívumként emelte ki hogy külön töltőportja van... Zőccség, látszik hogy azok semmit nem értenek a szakmájukhoz, hiszen ez a lényeges szempont eszükbe se jutott... Az egy dolog, hogy egy átlagos droidos tartalomfogyasztó júzernek ideálisabb ha szabvány a töltője, ő úgysem használná ki soha a külön csatit, de azért egy x86 win tab messze többre predesztináltatott mint mezei tartalomfogyasztás...

Egyébként a játék kérdése win platformon: próbáltam rajta GTA San Andreas-t, még az is elmenne, csak a túlmelegedés és throttling a probléma - rövid időn belül visszamegy párszáz MHz-re a túlmelegedés miatt és akkor jön a dadogás. Amikor egy táphűtő ventit direktben a tab melegedő pontjára irányítva játszottam vele, akkor megállt 70-pár foknál és folyamatosan játszható volt minden amit próbáltam! Tehát ha valaki játszani akar ilyennel akkor számoljon vele hogy HDMI-n TV-re dug, USB HUB-on billentyűzet, egér, plussz erőteljes ventis fújás a hátlapra... Magyarán nem erre való, de ha nagyon akarod mehet az is...
Viszont ezért jó a win+droid dualboot rendszer: az androidos játékokat elég jól bírja! Ugyan melegszik szépen a háta, de a throttling-ig nem nagyon szokott eljutni és minden remekül játszható!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- PlayStation 5
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs