Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trialbiker
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Egyébként én is a helyzetedben vagyok és szerintem a mediamarktos tapicskolásod után rá fogsz jönni hogy az asus elég silány minőségű ellenben az Acerral ami elég patent,( Ha le van kódolva a gép az MM ben akkor ha a tableten lévő win gombot ha megnyomod akkor nem ugrik vissza arra a vacakMM es adattáblára)
Szerintem mindenképp megéri egy +MicroSD t venni bele hiszen nem biztos hogy mindenhol ott lesz a dokkoló és vele a HDD , Végülis ez egy tablet
A switch nél vigyázni kell mert mikor kiadták jobb proci volt benne de ilyet már nemigen kapni, Az MM ben az új verzió van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest