Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
premete
üzenetére
Megszokás kérdése véleményem szerint. Írtátok itt korábban már ezt,meg hogy a normál asztali alkalmazások használhatatlanok 8"-on. Hát, nekem meg nem kell a metro,teljesen jól elvagyok ugyan azokkal a programokkal,mint az asztali gépen,windows 7-el. Sőt, még mielőtt megszerettem volna a tabon a 8.1-et,tervben volt,hogy ráteszem a 7-est.

És a poén,hogy az androidos tab-on mindig félre nyomtam nagyítgatás nélkül,ezen nem. Jó,tudom,az gagyi volt, bár sokak szerint (ahogy látom,szerinted is) ez is gagyi. Hát erre azt mondom kinek mi. Biztosan én is jobban ellennék egy 64 gigás, 10"-os tabbal,ha lenne rá minimum kétszer ennyi pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Asztrofotózás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest