- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
üzenetére
De, tudom, hogy sok minden. Viszont tudom azt is, hogy nem annyi, mint egy rendes linuxon.
Mint írtam is, én nem csak "bügykölöm", de fejlesztek is mindegyikre. Mármint nem appstore-os alkalmazásokat (azt is), hanem embedded platformként natív üzleti alkalmazásokat. Destopon azért furcsálltam és nem látom értelmét, mert a java nagyon lassú, sokkal lassabb mint a natív kód. Amit meg konzolból elérsz, natívan, az eléred linuxon is, szóval az a rész ugyanaz. Pontosabban nem ugyanaz, mert linuxon bőven több minden elérhető, mint amit az android kernel tud. De, hát ha neked bejön az android UI, akkor a te dolgod, az a lényeg, hogy elégedett vagy vele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint írtam is, én nem csak "bügykölöm", de fejlesztek is mindegyikre. Mármint nem appstore-os alkalmazásokat (azt is), hanem embedded platformként natív üzleti alkalmazásokat. Destopon azért furcsálltam és nem látom értelmét, mert a java nagyon lassú, sokkal lassabb mint a natív kód. Amit meg konzolból elérsz, natívan, az eléred linuxon is, szóval az a rész ugyanaz. Pontosabban nem ugyanaz, mert linuxon bőven több minden elérhető, mint amit az android kernel tud. De, hát ha neked bejön az android UI, akkor a te dolgod, az a lényeg, hogy elégedett vagy vele.